20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντιδράσεις από την παράταξη «Δυναμικά Μπροστά» για την απόφαση σύνθεσης της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το φαγητό του λαού περνά σε… άλλη διάσταση και η ακρίβεια καταβροχθίζει τα εισοδήματα

Με τρόμο παρακολουθούν οι πολίτες την ακρίβεια να «βρυχάται»...

Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Ζωή Πατέτσου

Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών η Ζωή Πατέτσου. Η...

Ποιότητα ζωής: Η βαθμολογία των Ελλήνων για τις δημόσιες συγκοινωνίες

Οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική ικανοποίηση...

Ανεπάρκεια, ανικανότητα και έλλειψη σεβασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλογίζει η δημοτική παράταξη «Δυναμικά Μπροστά» επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Ιωάννης Σωλήνης στη δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου, με αφορμή την απόφαση σύνθεσης της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

«Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του Νοτίου Πηλίου έδρασαν φανερώνοντας την ανεπάρκειά τους ή την ανικανότητά τους ή (κατ΄ ελάχιστο) την έλλειψη σεβασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο επιδεικνύοντας συμπεριφορά του τύπου ’κάνω ότι μου κατέβει», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Για το ιστορικό της υπόθεσης σημειώνει: «Στη 3η συνεδρίαση του ΔΣ συζητήθηκε το θέμα της συγκρότησης επιτροπής τουρισμού. Ένα θέμα που λόγω του αντικειμένου του (τουρισμός) θεωρείται εξαιρετικά ευαίσθητο. Έγινε διαλογική συζήτηση στην οποία ακούσθηκαν διάφορες απόψεις όπως η σύνθεση της επιτροπής να είναι ολιγομελής για λόγους ευελιξίας και τα άτομα που θα τη συγκροτούν να είναι απολύτως σχετικά με το αντικείμενο. Μάλιστα ζητήθηκε από την αντιπολίτευση να προτείνει μέλη. Η συζήτηση αναβλήθηκε και επαναλήφθηκε στη 5η συνεδρίαση όπου και προτάθηκαν μέλη από την αντιπολίτευση εκτός αυτών που είχε προτείνει η πλειοψηφία.

Μετά από λίγο καιρό και από την ανάρτηση της απόφασης στη ¨Διαύγεια’ διαπιστώσαμε τα παρακάτω τραγελαφικά:

-Μερικά από τα προτεινόμενα μέλη της πλειοψηφίας δεν έχουν καμία σχέση με τον τουρισμό, αλλά βέβαια διαθέτουν τη βαρύνουσα και εξαιρετικά σημαντική ‘ιδιότητα’ του ψηφοφόρου της νυν δημοτικής αρχής (!!!).

-Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης τοποθετήθηκαν ως αναπληρωματικά μέλη ενώ στο έγγραφο που προσκομίσθηκε φαίνονταν ως τακτικά.

– Είδαμε με έκπληξη τα ονόματά μας (Σωλήνης, Σταθαράκου) ως αναπληρωματικά μέλη ενώ ποτέ δεν είχαμε (αυτό)προταθεί.

– Είδαμε επίσης να υπάρχει το ίδιο όνομα (της πλειοψηφίας) τόσο στα τακτικά μέλη όσο και στα αναπληρωματικά (!!)».

Κατά τη δημοτική παράταξη, «η προχειρότητα των ανθρώπων που διοικούν αυτό το Δήμο είναι ανεκδιήγητη έως και παρομοιώδης. Δυστυχώς, η προχειρότητά τους παρουσιάζεται σε οτιδήποτε κι αν κάνουν και κυρίως σε πρωτεύοντα ζητήματα διοίκησης – διαχείρισης και όχι μόνο σε δευτερεύοντα όπως η συγκρότηση της επιτροπής (που έτσι κι αλλιώς ελάχιστα την υπολογίζουν). Έστω και να πρόκειται για μια δυνητικά σημαντική επιτροπή όπως αυτής του τουρισμού».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ