27.3 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κέλλας: Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας βασικός πυλώνας υγείας του νόμου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Για την παράταξή μας, η στήριξη της Δημόσιας Υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύουμε σε διαρκή βάση, ενισχύοντας τις Δημόσιες Δομές Υγείας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εξοπλισμό και υποδομές. Η ΝΔ, άλλωστε, είναι η μεγάλη ευρωπαϊκή παράταξη, που ενισχύει την κοινωνική συνοχή και στηρίζει τους ασθενέστερους, εξασφαλίζοντας ισότιμη πρόσβαση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας της χώρας σε όλους».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα στην ετήσια εκδήλωση της ΔΑΚΕ Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την πρόεδρο Ευριδίκη Γούλα και τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, για την ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση, με τις οποίες υπηρετούν το λειτούργημά τους, τόνισε:

«Το άριστο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, κράτησε όρθιο το Νοσοκομείο στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αναδεικνύοντάς το, σε βασικό πυλώνα υγείας του νομού μας. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως πριν λίγα χρόνια, κάποιοι μιλούσαν για “κατάρρευση” του ιστορικού νοσοκομείου της πόλης μας και για πλήρη απαξίωσή του».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αφού δήλωσε υπερήφανος για τη συνεργασία που είχε με όλο το προσωπικό του ΓΝΛ στο διάστημα που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως ιατρός κατά την περίοδο της πανδημίας, επεσήμανε:

«Συνεχίστε να κρατάτε ψηλά τη σημαία της ΔΑΚΕ και της παράταξης, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο με υψηλό αίσθημα συναδελφικής αλληλεγγύης, αγωνιστικότητα και πάθος, ώστε το ΓΝΛ να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους συμπολίτες μας. Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο

πλευρό σας, για την ανάδειξη και προώθηση κάθε δίκαιου αιτήματός σας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ