20.7 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάρισα: Το πλάνο των αγροτών για την κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ, πως θα κινηθούν – «Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε» (βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Π. Μαρινάκης για Τσίπρα: Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του

Με μία αιχμηρή δήλωση σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης,...

Corey DeAngelis: Τάσσεται σθεναρά κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ενώ φέρεται να πρωταγωνίστησε σε γκέι πορνό

O Corey DeAngelis είναι ανώτερος συνεργάτης της Αμερικανικής Ομοσπονδίας...

Το chatbot του Instagram θα σας μιλά με τη φωνή της Τζούντι Ντεντς

Η Τζούντι Ντεντς φαίνεται πως είπε το ναι: η...

Δεν θα είναι απλά μια συμβολική κινητοποίηση η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα με τα τρακτέρ, αλλά μια προσπάθεια για να συγκεντρωθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται προκειμένου να γίνει ένα πολύ μεγάλο συλλαλητήριο, τόνισε ο Σωκράτης Αλειφτήρας, εκπρόσωπος τύπου Ομοσπονδίας Αγροτικών συλλόγων Λάρισας, στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Η κάθοδος με τρακτέρ στην Αθήνα θα είναι με όσα περισσότερα τρακτέρ και κόσμο με λεωφορεία και αγροτικά ΙΧ, μπορούμε. Στη Νίκαια Λάρισας συμμετείχαμε εκπρόσωποι από 50 μπλόκα από όλη τη χώρα όπου δήλωσαν απογοητευμένοι από τις απαντήσεις που πήραμε από τον κ. Μητσοτάκη, οπότε αποφασίστηκε κάθοδο

στην Αθήνα ως μέτρο πίεσης μαζί με τους φορείς της Αθήνας αλλά και τον απλό κόσμο για να σταθούμε απέναντι  στην κυβέρνηση και να δείξουμε ότι αν δεν υπάρχει πραγματικά πρωτογενής τομέας ο οποίος μπορεί να αναπτυχθεί σε σωστά πλαίσια, δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική δραστηριότητα και παραγωγική ζωή σε αυτόν τον τόπο», τόνισε ο Φαρσαλινός αγρότης.

Σε ότι αφορά το πλάνο των αγροτών κατεβαίνοντας στην πρωτεύουσα την ερχόμενη Τρίτη το βράδυ για το συλλαλητήριο, σημείωσε πως: «Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα να κατέβουμε με τα τρακτέρ στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, και κοστίζει και πολύ οικονομικά. Εμείς θα συνεχίσουμε να μην διαταράσσουμε την κοινωνική συνοχή, θέλουμε και έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα πιέσουμε όσο μπορούμε, το πόσες ώρες ή μέρες θα μείνουμε στην Αθήνα, είναι κάτι που θα αποφασίσουμε, να δούμε πόσες δυνατότητες έχουμε και πως μπορούμε να το οργανώσουμε καλύτερα και με μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Θα ξεκινήσουν την Τρίτη το πρωί τα τρακτέρ για την Αθήνα από την Θεσσαλία και κάτω και θα φτάσουν απογευματινές ώρες, οπότε θα μείνουμε και στην Αθήνα.

Το επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης είναι η πίεση της προς τους αγρότες μέσω των τοπικών βουλευτών. Οι αγρότες είναι εξοργισμένοι και σίγουρα θα κάνουμε ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα περνώντας το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε. Θα επιμείνουμε και μην νομίζετε πως μετά το συλλαλητήριο θα διαλυθούμε, υπάρχουν και άλλες προτάσεις για να διαμαρτυρηθούμε, αλλά δεν είναι της παρούσης να πούμε γι’ αυτό. Θα πάμε βήμα – βήμα».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ