20.7 C
Volos
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Αύριο τελικά η διά ζώσης συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με εκπροσώπους φοιτητών (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξ αποστάσεως συζήτηση σχετικά με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης αναφορικά με την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων, είχε σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας με εκπροσώπους των φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Ζητάμε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να πάρει θέση ενάντια στο νομοσχέδιο – έκτρωμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Λάρισας, Μιχάλης Ζαρίδης,

«Η πλειοψηφία των φοιτητικών συλλόγων στη Λάρισα έχουμε πάρει αποφάσεις για το νομοσχέδιο που αφορά όλους μας», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος των φοιτητών στον διάλογό του με τον κ. Κουρέτα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του εκτός Λάρισας, δεν κατάφερε να παραστεί αυτοπροσώπως στη συνάντηση, αλλά συνομίλησε με τους φοιτητές μέσω βιντεοκλήσης. Για τον λόγο αυτό, η συνάντηση θα επαναληφθεί την ίδια ώρα αύριο Τρίτη, ενώ ο κ. Κουρέτας δεσμεύτηκε για τη ναύλωση δύο λεωφορείων, με σκοπό τη μετακίνηση των φοιτητών της Λάρισας προς την Αθήνα την Πέμπτη, προκειμένου να παρευρεθούν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ