17.3 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια μοναδική βίλα στη Σκιάθο διαθέσιμη για το κοινό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίγηρας: Τουλάχιστον 12 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε 3 επιθέσεις

Τουλάχιστον δώδεκα στρατιωτικοί έχασαν τη ζωή τους και άλλοι...

Ακρίβεια: Νέα άνοδος των τιμών τσακίζει τα νοικοκυριά – Καλπάζει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα

Ανεξέλεγκτη καλπάζει η ακρίβεια, μολονότι η κυβέρνηση ισχυρίζεται το...

Πρόσκληση της ΕΛΜΕ Λάρισας προς εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν το 2022

Σε ανακοίνωση – πρόσκληση της ΕΛΜΕ Νομού Λάρισας προς...

Πυροσβεστική: Χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter

Σε εξέλιξη είναι επίθεση χάκερς, η οποία πραγματοποιείται σήμερα...

Ένα πολυτελές ακίνητο σε μία εντυπωσιακή παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και καταπράσινο πευκοδάσος. Απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το κεντρικό λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού

 

Η Σκιάθος, επίγειος παράδεισος στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων με πληθυσμό 5.802 κατοίκους φημίζεται για την επιβλητική της βλάστηση και τις πανέμορφες παραλίες της. Σε αυτόν τον ξεχωριστό τόπο δεσπόζει υπέροχη βίλα που προσφέρεται από τον οίκο Christie’s International Real Estate και την Πλουμής-Σωτηρόπουλος, διαθέσιμη για άμεση χρήση και απόλαυση.

Το πολυτελές ακίνητο έχει θέα σε εντυπωσιακή παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και καταπράσινο πευκοδάσος, ενώ απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το κεντρικό λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού.

Χτισμένο το 2016 με σύγχρονη αρχιτεκτονική αισθητική περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία και τέσσερα ανεξάρτητα διαμερίσματα επισκεπτών μέσα σε μια κομψή δομή 985 τ.μ.

Διαθέτει δέκα άνετα υπνοδωμάτια με δέκα μπάνια, πέντε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, τρία WC επισκεπτών, γυμναστήριο και αίθουσες μασάζ, δύο τζακούζι στις βεράντες, υπαίθριο χώρο στάθμευσης για 8 αυτοκίνητα και εσωτερικό γκαράζ για δύο αυτοκίνητα και δύο τζετ σκι. Τα προηγμένα τεχνικά στοιχεία περιλαμβάνουν εξελιγμένο φωτισμό, εγκαταστάσεις ηλιακής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου φωτοβολταϊκού συστήματος 10KW στην οροφή, γεννήτρια ντίζελ, ανελκυστήρα, ψύκτη με διπλή αντλία θερμότητας για ενδοδαπέδια θέρμανση και κεντρικό κλιματισμό και ένα έξυπνο σύστημα οικιακού αυτοματισμού.

Ο μεγάλος κήπος των 3.655 τ.μ. είναι πλούσιος σε πεύκα, ελαιόδεντρα καθώς και άλλα είδη μεσογειακής χλωρίδας. Ένα πλακόστρωτο μονοπάτι οδηγεί μέσα από αυτόν στην αμμώδη παραλία και σε μια πλωτή αποβάθρα 20 μέτρων με εγκαταστάσεις ελλιμενισμού.

Τέλος, το ακίνητο διαθέτει μια μεγάλη πισίνα, ανάσα δροσιάς για τους καλοκαιρινούς μήνες.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ