29 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό με το τζάμι που έπεσε από κτίριο και τραυμάτισε νεαρά παιδιά στο κέντρο της Λάρισας  

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίβανος: Νέο ισραηλινό πλήγμα στα προάστια της Βηρυτού – «Στόχος διοικητής της Χεζμπολάχ»

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν νέο πλήγμα ακριβείας στη Βηρυτό,...

Γλαβίνας για ντιμπέιτ ΠΑΣΟΚ: Δεν θα μείνουμε δέσμιοι των ξύλινων μονολόγων για πρώτη φορά

Τα επιτελεία και οι έξι υποψηφίων έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως...

Καραμπόλα 6 οχημάτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Καραμπόλα έξι οχημάτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν...

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας προκάλεσε δημοσίευμα της «Ε» με αφορμή το πρόσφατο ατύχημα που προκλήθηκε σε βάρος παιδιών, όταν κατέπεσε τζάμι από το εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των πεζοδρόμων Παπαναστασίου και Βενιζέλου, απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, στο πλαίσιο της οποίας -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – θα ερευνηθούν τα αδικήματα της παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου και παράλειψη οφειλόμενης βοήθειας, αλλά και της σωματικής βλάβης από αμέλεια. Όπως μεταξύ άλλων σημειωνόταν στο δημοσίευμα της «Ε» (31/02/24), από το εγκαταλελειμμένο κτίριο αποκολλήθηκε τζάμι με αποτέλεσμα ένα κομμάτι γυαλιού να πέσει στο κεφάλι του 17χρονου που εκείνη την ώρα διέσχιζε τον πεζόδρομο με την παρέα του.

Ο 17χρονος φορούσε κουκούλα αλλά το γυαλί έσκισε το ρούχο του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να απαιτηθεί ιατρική φροντίδα, ενώ το κομμάτι γυαλιού καιταλήγοντας στο έδαφος τραυμάτισε στα πόδια έναν ακόμα νέου της ίδιας παρέας.

Το γεγονός κατήγγειλε στην «Ε» η μητέρα του παιδιού, η οποία ακολούθως επικοινώνησε με το Γραφείο Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων, προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Τόνισε δε, πως η επικινδυνότητα του κτιρίου επιβάλλει την περίφραξή του, σε απόσταση αρκετών μέτρων από αυτό, για την ασφάλεια των πεζών. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι προς και τεδάφιση. Εντάσσεται στα σχέδια απαλλοτρίωσης των δεκατριών ακινήτων που βρίσκονται απέναντι από το Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, στο οικοδομικό τετράγωνο 867 Γ, το οποίο περικλείεται από τις οδούς Βενιζέλου – Παπαναστασίου – Απόλλωνος – Ύδρας. Μάλιστα, είναι από τα πρώτα κτίρια που είχε προγραμματιστεί να κατεδαφιστούν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ