17.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

“Τελικός” για τον Βόλο το παιχνίδι με Παναιτωλικό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυτική Οχθη: Αλλους τουλάχιστον 6 Παλαιστίνιους σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις σε νέες φονικές επιθέσεις

Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 18 τραυματίστηκαν χθες...

Ena Athletics: Η ελληνική startup που «μπαίνει» στα αθλητικά παπούτσια

Με ένα παπούτσι υψηλών προδιαγραφών (supershoe) «γεννημένο στην Ελλάδα»...

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Ραψάνης στην Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και Σιάτιστα

Στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδρομών,  που διοργανώνει η...

Νεκρός εντοπίστηκε στην παραλία Αλίμου ο 16χρονος κολυμβητής που τον αναζητούσαν

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες του Λιμενικού για τον...

Χωρίς τον Σιέλη αλλά με όλους τους “νέους” ο Άνχελ Λόπεθ κόντρα στον Παναιτωλικό

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν, με τον Βόλο να είναι δραστήριος αποκτώντας πέντε παίκτες που φιλοδοξεί να τον βοηθήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν, που κρύβει δυσκολίες και κινδύνους.

Κόβατς, Ράτσιτς, Ασενούν, Ποπέσκου και Ντε Καμπς, είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κυανέρυθρων, που πηγαίνουν ενισχυμένοι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έχοντας απαλλαγεί από τις μεταγραφικές αστοχίες του καλοκαιριού.

Πλέον ο Άνχελ Λόπεθ καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ, όπως και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον βαθμολογικό πίνακα, με την Βολιώτικη ομάδα να είναι σε δύσκολη θέση.

Όμως ο Βόλος στις Σέρρες – και όχι μόνο – έδειξε σφυγμό, φάνηκε σκληρός και ικανός να ανέβει βαθμολογικά, με τον βαθμό των Σερρών και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, να αποτελεί ανάσα!

Όλοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι που δίκαια χαρακτηρίζεται ως “τελικός” για τον Βόλο: Το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό…

Η ομάδα του Αγρινίου ανεβασμένη από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, φιλοδοξεί να έρθει στο Πανθεσσαλικό για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Αυτό φυσικά δεν πρέπει να συμβεί, γιατί πολύ απλά ίσως αποδειχθεί καταστροφικό για την ομάδα της πόλης μας, που έχει σερί ματς με ομάδες που κι αυτές παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Μην ξεχνάμε ότι μετά τον Παναιτωλικό ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά του Κώστα Μπράτσου, ενώ αμέσως μετά υποδέχεται και μάλιστα με “ανοιχτό” το Πανθεσσαλικό τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όμως ο Άνχελ Λόπεθ βλέπει ένα-ένα τα παιχνίδια και ξέρει καλά ότι το Σάββατο ο Βόλος επιβάλλεται να πάρει την 4η νίκη του στην φετινή Super League…

Ο Ισπανός τεχνικός σ΄ αυτή του την προσπάθεια, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χρήστο Σιέλη που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο ματς.

Εκτός θα είναι και ο τραυματίας Τάχατος, από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι (πλην Σιαμπάνη φυσικά) θα είναι στην διάθεσή του, όπως φυσικά και οι “νέοι¨, που ήδη έχουν δώσει λύσεις.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ