16 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκοψε την πίτα του το Μουσικό Σχολέιο Λάρισας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς γονείς και μαθητές εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Λάρισας για την υποδειγματική τους στάση προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητά του είναι η διατήρηση της ποιότητας του δημόσιου σχολείου. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του:

Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους!

Με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των μαθητών μας, θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τους μαθητές για την υποδειγματική τους στάση, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την αφοσίωση και την επιμέλεια τους, καθώς και προς τους γονείς για τη στήριξή τους.

Σε αυτό το πνεύμα, εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές μας για μια υγιή και δημιουργική χρονιά.

Παράλληλα, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι κεντρική προτεραιότητα του συλλόγου μας και φέτος θα είναι η αναβάθμιση του Δημόσιου Δωρεάν Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Θα εργαστούμε με αγωνιστικότητα, αναζητώντας υποστήριξη και συνεργασία από όλους τους αρμόδιους φορείς, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της παιδείας που παρέχεται στο σχολείο μας.

Σας ευχαριστούμε και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθειά μας για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ