23.4 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα χιόνια “έντυσαν” στα λευκά το μεγαλύτερο μέρος του Πηλίου – Κλειστό και σήμερα το Χ.Κ Πηλίου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα χιόνια “έντυσαν” στα λευκά το μεγαλύτερο μέρος του Πηλίου, χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στο Νότιο Πήλιο και συγκεκριμένα σε Μηλιές, Γατζέα, Άγιο Γεώργιο Νηλείας, Νεοχώρι.Και στο Κεντρικό Πήλιο χιονόπτωση είχαμε σε Πορταριά, Μακρινίτσα, όπως επίσης σε Ανάβρα και Κεραμίδι.

Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, που βρίσκονταν σε επιφυλακή, έριξαν αλάτι στους δρόμους και δεν διακόπηκε η κυκλοφορία σε καμία περιοχή.Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για χιονόπτωση μέσα στην πόλη του Βόλου δεν επαληθεύθηκαν τελικά.Το θερμόμετρο έδειξε νωρίς το πρωί μόλις 4 βαθμούς Κελσίου και κατά τη διάρκεια της ημέρας η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς.Στα Χάνια Πηλίου ο υδράργυρος κατρακύλησε στους -5 βαθμούς και αυτή την ώρα σημειώνεται ασθενής χιονόπτωση.

Κλειστό και σήμερα το Χ.Κ Πηλίου

Οι νέες χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν από χθες στο Πήλιο, έχουν συσσωρεύσεις όγκους χιονιού στο Χιονοδρομικό Κέντρο, το οποίο θα παραμείνει κλειστό σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού θα λειτουργήσουν και πάλι την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου με άφθονο φρέσκο χιόνι να καλύπτει τις πίστες του.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ