22 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Προβληματισμός και αισιοδοξία στην κοπή της βασιλόπιτας του ΣΘΕΒ: «Οι επιχειρήσεις ορθοπόδησαν μόνες τους, περιμένουμε τη στήριξη της πολιτείας»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με διάχυτο προβληματισμό για τα όσα καταστροφικά έλαβαν χώρα στη Θεσσαλία την περασμένη χρονιά, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων Βιομηχανιών, παρουσία και του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Τριαντόπουλου.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως «έρχομαι τώρα να παρακαλέσω και να ζητήσω ένα πράγμα, ιδίως τώρα που μπαίνουν τα πράγματα σε μία σειρά και το νερό στο αυλάκι, σας παρακαλώ, δε θα απολύσετε κανέναν…».

Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Ρουκαπιάς, ευχήθηκε καλή χρονιά καλή δύναμη και εξέφρασε την ελπίδα το 2024 να μας βρει πιο δυνατούς και πιο στεγνούς. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, κανείς δεν το περίμενε. Ήταν κάτι το οποίο ισοπέδωσε τους πάντες, ακόμη και αυτοί που δεν έπαθαν ζημιά ένιωσαν τον φόβο της καταστροφής έντονο. Ευελπιστούμε ότι ένα καλύτερο αύριο θα ξημερώσει. Όλα αυτά που ακούγονται για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας να είναι κάτι ουσιαστικό και όχι απλά παχιές κουβέντες. Οι επιχειρήσεις μόνες τους μέχρι στιγμής καταφέρανε και ορθοποδήσανε. Με τη βοήθεια των εργαζομένων κατάφεραν και «έβαλαν μπροστά» πολύ σύντομα και είναι θαύμα αυτό που πετύχανε. Περιμένουμε όμως να δούμε και την ουσιαστική βοήθεια της πολιτείας. Να δούμε τα λόγια αν τηρούνται σε σχέδια και σε δράσεις…»

Ο υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Θεσσαλία έχουν δείξει πριν τις καταστροφές σπουδαία δείγματα όλης αυτής της μεγάλης αναπτυξιακής πορείας των επιχειρήσεων με σημαντικότατη εξωστρέφεια» ενώ ειδική μνεία έκανε και στον δεύτερο κύκλο της κρατικής αρωγής για τον αγροτικό τομέα για τον οποίο είπε ότι ανοίγει την επόμενη εβδομάδα με καταβολή ποσών έως 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ