23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Το “καθάρισε” από την αρχή η Νίκη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Οι κυανόλευκοι κέρδισαν 2-0 στην Χαλάστρα τον Καμπανιακό

Η Νίκη “καθάρισε” το παιχνίδι από πολύ νωρίς, μπήκε φουριόζα στο γήπεδο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους που απογοητευμένοι από τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκαν, δεν είχαν αντίδραση κι έχασαν το ματς.
Μόλις στο 2′ η Νίκη άνοιξε το σκορ με τον Κρητικό, ο οποίος με πλάγιο σουτ είδε τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.
Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λίταινα να σκοράρει, με ωραίο πλασέ από τα αριστερά.
Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 12′ με την προσπάθειά του όμως να περνάει άουτ. Στο 36′ η εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη πέρασε άουτ.
Τα γρήγορα γκολ έδωσαν την δυνατότητα στη Νίκη να διαχειριστεί το ματς και να κρατήσει μακριά από την εστία της τον Καμπανιακό. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς να αλλάξει κάτι.
Στο β’ μέρος η Νίκη ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, με την εστία του Γκαραβέλη να μην απειλείται ουσιαστικά σε καμία στιγμή.
Ως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα κι η ομάδα της Νίκης πήρε τους 3 βαθμούς, φτάνοντας στους 24 βαθμούς με την 8η φετινή νίκη και το 5ο διπλό της.
Οι συνθέσεις
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:  Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Σαρβανίδης (66′ Πολύζος), Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός (38′ λ.τ Βοσκόπουλος), Τότσκα (66′ Μυστακίδης (79′ λ.τ Φροσύνης).
ΝΙΚΗ: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (53′ Πολίτης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (89′ Μπαλλάς), Κρητικός (46′ Να’α), Τζιώρας (74′ Γιαννίτσης)
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ