17.6 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοπή πίτας του τμήματος Συντήρησης της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών & καθημερινότητας του Δήμου Βόλου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τερέσα Ριμπέρα: Μια ισπανίδα «τσαρίνα» στις Βρυξέλλες

Μόλις λίγες ώρες χρειάστηκε το Politico από τη στιγμή...

Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Χιλιάδες επισκέπτες και τη δεύτερη μέρα στο Πάρκο Τρίτση

Με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών συνεχίστηκαν χθες Πέμπτη για...

Το ερχόμενο Σάββατο η 21η γιορτή αμυγδάλου στο Συκούριο

Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου και η Δημοτική Κοινότητα...

Σε γιορτινό, ευχάριστο και συναδελφικό κλίμα, κόψαμε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024, το μεσημέρι της 26ης Ιανουαρίου, του τμήματος Συντήρησης της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών & καθημερινότητας του Δήμου Βόλου.


Παραβρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες του τμήματος. Οι ευχές πολλές και εγκάρδιες, για μια καλή χρονιά, καλύτερη των προηγούμενων, με υγεία, χαρές, αισιοδοξία και ελπίδα. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Βαγγέλης Ζάχος.
Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος επεσήμανα και συμφωνήσαμε όλοι, ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και κάλυψης των αναγκών και των απαιτήσεων, κυρίως στην υλοποίηση εργασιών που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.


Οι προσφερόμενες από όλους μας εργασίες και υπηρεσίες, στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα είναι εντατικές, συνεχείς και αποτελεσματικές, γιατί πρέπει να καλυφθούν και οι πληγές που άφησαν πίσω, τα πρωτόγνωρα φαινόμενα για τη περιοχή μας, του περασμένου Σεπτέμβρη.
Τέλος, υποσχεθήκαμε, εντός των πλαισίων αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας και σύμφωνα πάντα με το διαρκές ενδιαφέρον του Δημάρχου μας, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ, ότι όλοι μαζί θα εργαστούμε και θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα, για την επιτυχία του έργου και των στόχων της Αντιδημαρχίας, που είναι μονόδρομος.
Προς αυτή τη κατεύθυνση θα είναι η συνεχής επαφή μας με τους συμπολίτες μας και η άμεση ανταπόκριση και επίλυση στα προβλήματα αρμοδιότητας του τμήματος της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών & καθημερινότητας..
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ