14 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παππάς από Λάρισα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη γραμμή για να ανασυνταχθεί ο θεσσαλικός κάμπος» – Ολομέλεια και κοπή πίτας στο Χατζηγιάννειο (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοροδιαφυγή: Το «κλειδί» για μόνιμες μειώσεις φόρων

Στα έσοδα από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής βρίσκεται πλέον...

Σφίγγει κι άλλο ο κλοιός των Αμερικανών για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει το σκάνδαλο των υποκλοπών και της...

Μοναδική κινηματογραφική εμπειρία -Σάμιουελ Φούλερ και Ρας Μάγιερ στις Νύχτες Πρεμιέρας

Την Πέμπτη, 3 και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, παρουσιάζουν, στο πλαίσιο της...

Ακρίβεια, στέγη και πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας τίθενται στην κορυφή της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όπως τόνισε ο βουλευτής του κόμματος κ. Νίκος Παππάς κατά την άφιξή του στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας για την προγραμματισμένη ολομέλεια και την κοπή βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής.

«Ξεκινάμε μία πυκνή πολιτική χρονιά γεμάτη πρωτοβουλίες. Ανοιγόμαστε στην κοινωνία και βάζουμε στην κορυφή της ατζέντας -με οργανωμένη εξωστρέφεια πλέον- τα ζητήματα της ακρίβειας, της στέγης και ειδικά για τη Θεσσαλία ένα τεράστιο πρόγραμμα στήριξης και ανασυγκρότησης. Πρέπει να καταλάβει η Κυβέρνηση πως δεν υπάρχουν συνθήκες κανονικότητας. Οι μεγάλες καταστροφές άφησαν αρνητικό αποτύπωμα και καταστροφή πολύ μεγάλου μέρους παραγωγικών δυνάμεων αυτού του τόπου» σημείωσε ο κ. Παππάς.

Όπως υπογράμμισε «θα είμαστε στην πρώτη γραμμή με το Περιφερειακό μας Συνέδριο, με αυτήν την κεντρική πολιτική πρωτοβουλία, για να αναδείξουμε το μείζον ζήτημα εθνικών πλέον διαστάσεων. Δεν πρόκειται για μια δυσκολία σαν όλες τις άλλες, για μια αναταραχή σαν αυτές που έχουμε γνωρίσει. Πρόκειται για μια τεράστια κρίση, για μια πρόκληση για την πολιτεία.»

«Ο κόσμος της Θεσσαλίας πρέπει να ξέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην πρώτη γραμμή με τα στελέχη και τις προτάσεις του για να κλείσουν γρήγορα οι πληγές, να ανασυνταχθεί ο κάμπος και να προχωρήσει σε ένα καλύτερο αύριο» κατέληξε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Για «μια πρόταση βιώσιμη και δίκαιη, που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις» έκανε λόγο ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης αναφερόμενος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, υπενθυμίζοντας πως το κόμμα «είναι εδώ και παράγει πολιτική».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

ανασυγκρότηση ατζέντα Βασιλόπιτα Θεσσαλία Λάρισα Νίκος Παππάς ΣΥΡΙΖΑ – προοδευτική συμμαχία

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ