25.7 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φούρνος Βενέτη : Στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία- Έχουμε δικό μας πίνακα και δική μας παροχή ρεύματος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα που έχουν δει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν σε  κοινό μετρητή ρεύματος και παροχή που διαθέτει το πάρκινγκ του Δήμου Βόλου στην οδό Φιλελλήνων με το κατάστημα “Βενέτης” που εδρεύει στον ισόγειο χώρο, έδωσε σήμερα η ιδιοκτησία του καταστήματος στο Βόλο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σε συνέχεια όλων αυτών που έχουν δημοσιευτεί σε μέρος από τον έντυπο-ηλεκτρονικό τύπο αλλά και social media θέλουμε με την σειρά μας να σας κοινοποιήσουμε όλα τα νόμιμα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν κλέβουμε ρεύμα, όχι μόνο δεν παίρνουμε από πινάκα του δημοτικού πάρκινγκ,  αλλά έχουμε και δικό μας πινάκα και δίκια μας παροχή ρεύματος (νο6) από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας.

Σας καλούμε λοιπόν να ενημερώσετε με την σειρά σας τους αναγνώστες σας και άσοι από εσάς δημοσιεύσατε ανακρίβειες και αναληθή πράγματα για την επιχείρηση μας να τα ανακαλέσετε άμεσα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ

 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΔΔΗΕ

 

ΤΑΠ

 

ΣΥΜΒΟΑΛΑΙΟ ΔΕΔΔΗΕ

 

 

Έχετε από εμάς το ελεύθερο να δημοσιεύσετε τα έγγραφα και τις φωτογραφίες που σας επισυνάπτουμε προς απόδειξη της αληθείας παρόλο που είναι προσωπικά δεδομένα.

Ευελπιστούμε στο μέλλον για οποιοδήποτε θέμα προκύψει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να μαθαίνετε από εμάς την αλήθεια όσο αναφορά την επιχείρηση μας.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ