25.7 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπέος για πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου : Ο Βόλος δε χρειάζεται πολιτικούς νταβατζήδες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο  πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, αλλά και για τις διεκδικήσεις του δήμου από την εξαίρεση ενός τμήματος 180τ.μ., που ανήκει στο Υπερταμείο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

 

Όπως τόνισε : Το 2014 οι πολίτες του Βόλου μου εμπιστεύτηκαν τις τύχες αυτής της πόλης. Από το 2015 έκανα ένα τεράστιο αγώνα ώστε διεκδικήσει και περιουσιακά στοιχεία που βάσει λογικής ανήκουν στους πολίτες έπρεπε να είναι ενταγμένα ήδη. Και φτάσαμε στο 2024 με απόφαση και υπογραφές το πάρκο του Αγ. Κωνταντίνου είναι ιδιοκτησία του δήμου Βόλου. Να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της ΝΔ κι ένα έργο εννέα ετών πήρε σάρκα και οστά και υλοποιήθηκε και υλοποιούνται οι δεσμεύσεις του απέναντί μας. Έχουν υπογράψει κι είναι οριστικά για το πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου κι αναφέρει ότι έχοντας υπόψιν διατάξεις 20 Νόμων και διατάξεις.

Ρε κοπρίτες, ρε που… που να πάει μπροστά αυτό το κράτος;  Χαίρομαι που είναι νέος άνθρωπος ο πρωθυπουργός και να “καθαρίσει” απο αυτά. Και στο τέλος αναφέρει το έγγραφο ότι παραχωρούν στο σύνολο 25 στρ. εκτός 180μ. μία καφετέρια ένα οίκημα που το 2015 – 20016 είναι ένα από τα περιουσιακά στοιχεία που δημιούργησε το Υπερταμείο επί ΣΥΡΙΖΑ.

Γι αυτό με έβγαλε ο κόσμος για να αντιμετωπίζω ποντίκια. Δλδ μας παραχώρησαν όλη την έκταση εκτός από 180τ.μ. Ακόμη κι ένα έσοδο που λήγει τον Απρίλιο και δεν πρόκειται να ανανεωθεί καθόλου γιατί εγώ θα το περιφράξω από το κομμάτι.

Θα το περιφράξω με ένα πανί και στο μεσοδιάστημα θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με το υπερταμείο και να τους εξηγήσω το δίκαιο αίτημα μας .

 

Πολιτικοί νταβατζήδες στην πόλη του Βόλου δεν υπάρχουν

 

Είμαστε εμείς που ενδιαφερόμαστε για την πόλη που διεκδικούμε. Στέλνω μήνυμα. Πιστεύω θα υπάρξει λογικά με το υπερταμείο που δημιούργησαν οι πολιτικοί απατεώνες. Και να στείλω κι ένα μήνυμα στους άλλους τύπους εδώ που οφείλουμε να σεβόμαστε επειδή εκλέχτηκαν από δημοκρατική διαδικασία.

Είναι ένα έργο που διεκδικούσαμε.

Τόσα χρόνια το συντηρούσαμε εμείς. Εμείς έχουμε άλλα σχέδια για το πάρκο. Με διαδρομές, παγκάκια, με πάρκο για τα σκυλιά, με ποδηλατόδρομο , με λουλούδια με πολλά και διάφορα. Έχουμε ένα σχέδιο που θα το υλοποιήσουμε για να γίνει σημείο αναφοράς και συνάντησης.

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ