20 C
Volos
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τιμολόγια ρεύματος: Έρχεται νέο χρώμα -Τι λέει ο Αντιπρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας Αλέξανδρος Κουτσελίνης(βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο αντιπρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών Αλέξανδρος Κουτσελίνης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή του Σταύρου Δημόπουλου.

Σε λιγότερο από έναν μήνα από την εφαρμογή του νέου καθεστώτος στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με τα πολύχρωμα τιμολόγια και έρχονται νέες αλλαγές.
Το νέο προϊόν της Φυσικό Αέριο, σταθερής οκτάμηνης διάρκειας με ανταγωνιστικές τιμές, προκάλεσε μεν την αντίδραση της ΡΑΑΕΥ με τη διαφωνία να εστιάζεται στο τι προβλέπεται στον Κώδικα Προμήθειας και τι στην υπουργική, φέρνει δε αλλαγές στο πόσους τύπους τιμολόγιων θα έχουν στη διάθεσή τους οι καταναλωτές.

Η  ερμηνεία πρέπει να γίνεται προς το συμφέρον του καταναλωτή και αυτό είναι να έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό και περισσότερα τιμολόγια φτάνει να υπάρχει επαρκής διαφάνεια. Το πλαίσιο εδώ όντως χρήζει ερμηνείας , αν δηλαδή μπορείς να φύγεις από τον ένα χρόνο και να πας στους έξι μήνεςεπεσήμανε  μιλώντας χθες στον 98.6  Fm.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ