20 C
Volos
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ευγενία Σαμαρά «πάγωσε» την Ελένη Μενεγάκη: Μην αφήνουμε λανθασμένα υπονοούμενα, παρακαλώ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον καναπέ της “Ελένης” κάθισε σήμερα (25.01.2024) η Ευγενία Σαμαρά και συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη για τα… πάντα. 

Στο τέλος της συνέντευξης, ένας μάλλον αμήχανος διάλογος, κατέληξε σε μια… νουθεσία. Μια ατάκα της Ευγενίας Σαμαρά έκανε την Ελένη Μενεγάκη να την… παρακαλέσει να αποφεύγει τα λανθασμένα υπονοούμενα… 

«Του χρόνου τέτοιον καιρό θα είμαι εδώ, δεν θέλω να ξεχνιέσαι. Να είσαι ελπίζω αλλιώς… σπίτι σου», είπε με νόημα η ηθοποιός, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Το κλείσαμε».

«Σπίτι μου, σπίτι σου…», πρόλαβε να σχολιάσει η παρουσιάστρια, «… ή και κάπου αλλού», πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά, «παγώνοντας» την Ελένη Μενεγάκη. Και γι’ αυτό,  έσπευσε να διευκρινίσει: «Όχι κάπου αλλού, μην αφήνουμε τέτοια λανθασμένα υπονοούμενα στον αέρα, παρακαλώ». 

Και αμέσως μετά, πέρασε σε διαφημιστικά μηνύματα.

  

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το τηλεπαιχνίδι Switch, το οποίο παρουσιάζει στην ΕΡΤ1. «Δεν το πίστευα ούτε εγώ, όταν με πήραν τηλέφωνο για να κάνω το Switch. Σκέφτηκα: “για ποιο λόγο πήραν εμένα;”. Ξεκινώντας είχα άγχος αλλά στην πορεία το ξέχασα», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

«Είναι μία γυναίκα σε ένα κόσμο υποκριτικό εν γνώσει της. Ο ρόλος αυτός είχε κομμάτια που έπρεπε να ακουμπήσω ως γυναίκα. Μεγάλωσα με την πεποίθηση να βαστάω πολύ στα πόδια και με μία μαμά πολύ δυναμική κι αυτό με έκανε να υποτιμώ – και το λέω με ειλικρίνεια πια – το κομμάτι της γυναίκας που είναι λίγο πιο αφημένη στα πράγματα.

Ήμουν με μία πιο ανδρική ενέργεια πιο μπροστά από ό,τι με μία θηλυκή. Μέσα από την υποκρισία που έχει αυτή η γυναίκα έχει μία ωραία διαδρομή ο ρόλος μου. Είναι ένα ωραίο ταξίδι όλο αυτό», είπε η ηθοποιός για το ρόλο της στο Σασμό.

To άρθρο Η Ευγενία Σαμαρά «πάγωσε» την Ελένη Μενεγάκη: Μην αφήνουμε λανθασμένα υπονοούμενα, παρακαλώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ