20 C
Volos
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αθανασίου: «Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του ο Παναθηναϊκός – Σαν να ήταν χρόνια στην ομάδα ο Μπακασέτας»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρκία: Οι γεωπολιτικές και οικονομικές επιδιώξεις

Η Τουρκία προχωρά χωρίς σταματημό στην εφαρμογή του στρατηγικού...

Στεφ Κάρι: Πώς η επιχειρηματική καριέρα του ξεπερνά την μπασκετική

Χαρούμενος που οδήγησε τις ΗΠΑ σε ένα χρυσό ολυμπιακό...

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκατίνιασμα Κασσελάκη – Πολάκη στην ΚΕ: «Τι είναι lifestyle, φίλε;» – «Έπεσα έξω!»

Λίγο-πολύ αναμενόμενα ήσαν τα όσα διημείφθησαν στη σαββατιάτικη (7/9)...

Κηδεύεται σήμερα ο Βάιος Εμμανουήλ

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Βάιος Εμμανουήλ. Η...

Αττική: Τρία άτομα συνελήφθησαν σε ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό παραβάσεων οδηγών ταξί

Στοχευμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 1...

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στην επιπολαιότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου κόντρα στον Ατρόμητο, επισημαίνοντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δυσκόλεψε τον εαυτό του ενόψει ρεβάνς και των ενδιάμεσων ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

«Είναι ένα εύκολο σε ανάγνωση παιχνίδι. O Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του χθες. Ο Τερίμ επέλεξε να βάλει ένα τερματοφύλακα και δύο κεντρικούς αμυντικούς ταυτόχρονα, χωρίς να έχουν ούτε μια προπόνηση μαζί. Από μια λάθος επικοινωνία ήρθε το πρώτο γκολ. Υπάρχει και το γκολ που δέχεται όπου ο Παναθηναϊκός έχει… δέκα παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά βέβαια είναι λεπτομέρειες μπροστά στην μεγάλη εικόνα, που έχει να κάνει με την αδιανόητη αστοχία. Πολύ πρόχειρες και βιαστικές επιλογές, χωρίς ποιότητα. Σαν εικόνα νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα. Αν πιάσει αυτή την επιθετική απόδοση σε μια εβδομάδα στο Περιστέρι, δεν βλέπω τον τρόπο που δεν θα περάσει. Τώρα δυσκόλεψε τον εαυτό του, βέβαια, ως προς το ροτέισον που θα μπορούσε να κάνει, έχοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ανάμεσα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι και τα δύο τέρματα των Περιστεριωτών ήρθαν από γρήγορη μετάβαση, με το «τριφύλλι» να δείχνει κάπως… αδιάβαστο σε αυτό το κομμάτι, έχοντας πάντως το πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον από την αρχή της σεζόν.

Σχολιάζοντας τους «νεοφερμένους» στον Παναθηναϊκό, ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Μπακασέτας έδειξε σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα, κάνοντας ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αναφέρθηκε στα επιμέρους στοιχεία που έδειξαν Ούγκο, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι.

Ενώ ερωτηθείς για την περίπτωση του Μαξίμοβιτς, τόνισε πως ναι μεν θα πρέπει να περιμένουμε μια-δύο ημέρες ακόμα, αλλά, την δεδομένη χρονική στιγμή, το πιθανότερο είναι να μην έρθει τον Γενάρη στους «πράσινους».

Ακούστε το ηχητικό:

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ