25.7 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας με την Αντιπεριφερειάρχη Άννα Μαρία Παπαδημητρίου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας αποτελούμενο από τους Α. Καλαμαρά, Π. Σκάγιαννη, Γ. Σταμπουλή και Α. Χρυσάφη, την Δευτέρα 22/01/2024 πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, από την πλευρά της κα Παπαδημητρίου επισημάνθηκε η διάθεση επιτάχυνσης των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, καθώς και η βούληση για τη συνολικότερη αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.
Η Νέα Αριστερά Μαγνησίας δεσμεύθηκε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα σταθεί αρωγός σε όλες τις δημιουργικές προσπάθειες της νέας Περιφερειακής Αρχής. Σε πνεύμα κριτικής συμβολής, κατανοώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις χρόνιες παθογένειες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, η Νέα Αριστερά θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε η Μαγνησία να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στην ελληνική πραγματικότητα.
Τέλος, η κα Παπαδημητρίου και τα μέλη της Νέας Αριστεράς αντάλλαξαν ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα και στη νέα πολιτική προσπάθεια.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ