25.7 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ : Ομιλία με θέμα: «Πειθαρχία-Όρια»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, με πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας πραγματοποίησε, στις 13 Νοέμβρη 2023,  ομιλία στους  γονείς των παιδιών των εξής σχολείων: 15ο και 24ο Δημοτικά Σχολεία Βόλου και 25ο Νηπιαγωγείο Βόλου, με θέμα: «Πειθαρχία-Όρια». Επίσης, στις 13 Δεκέμβρη 2023, πραγματοποίησε επιμόρφωση στους εκπαιδευτικούς των παραπάνω σχολείων, με θέμα: « Το άγχος του εκπαιδευτικού και η διαχείρισή του»

Τις δράσεις συντόνισαν οι κ.κ. Γώγου Ζωή, Ψυχολόγος-Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» και Σωτηροπούλου Δήμητρα, Κοινωνική Λειτουργός-Στέλεχος Πρόληψης. Με δουλειά σε μικρές ομάδες και συζήτηση στην ολομέλεια αναπτύχθηκαν τα θέματα των παρεμβάσεων σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ευχαριστούμε θερμά τις Διευθύνσεις των σχολείων, τις/τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ