26.1 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καρβαλιάλ: «Οι συνεργάτες μου είπαν ότι ήταν πέναλτι – Συγχαρητήρια στον Πέδρο Άλβες για την επιλογή Μαρτίνς»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιο άνετο βράδυ από αυτό που περίμενε και από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ είχε στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 2-1 του Άρη για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναφέρθηκε στο κερδισμένο πέναλτι των «ερυθρόλευκων» που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους Θεσσαλονικείς, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών, Πέδρο Άλβες, για τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας ματς του. Νομίζω όμως ότι είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, αγωνιστήκαμε καλά και είμαστε οι δίκαιοι νικητές του αγώνα».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν έχω δει ριπλέι αλλά οι συνεργάτες μου, μου είπαν ότι ήταν πέναλτι».

Για τον Ζέλσον Μαρτίνς: «Δε μας ξενίζει το γεγονός πως αγωνίστηκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο απ’ ότι στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε καιρό να αγωνιστεί. Θέλω να πάρω την ευκαιρία και να συγχαρώ δημόσια τον αθλητικό μας διευθυντή τον Πέδρο Άλβες για την επιλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Όπως όμως και για τους Ναβάρο, Όρτα, Τσικίνιο γιατί είναι παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πολύ».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ