22.3 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καπετάνος με Δένδια στην παράδοση–παραλαβή σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ: «Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο του Ελληνικού Στρατεύματος – Μεγάλη η βοήθεια και στην θεομηνία»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην τελετή της παράδοσης – παραλαβής διοίκησης στην 1η Στρατιά στη Λάρισα, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, του Υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  Δημητρίου Χούπη, παρευρέθηκε και ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος. Ο Αντιστράτηγος Δημόκριτος  Κωνσταντάκος, παρέλαβε τη σκυτάλη της διοίκησης από τον απελθόντα διοικητή Ιωάννη Τσιόπλο.

Εν συνεχεία ο Λαρισαίος Βυλευτής, μετέβη στο χώρο του ΑΤΑ για να παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης – παραλαβής, όπου μάλιστα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρατέθηκε αμέσως μετά την τελετή παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο αρχηγό, κ. Γεώργιο Φασούλα ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε παραδώσει την αρχηγεία της Τακτικής Αεροπορίας στον Αντιπτέραρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Κατά το πέρας των εκδηλώσεων και αφού συνομίλησε με τον Νίκο Δένδια και τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο Λαρισαίος πολιτικός Χρήστος Καπετάνος δήλωσε:

«Παρευρέθηκα σήμερα με ιδιαίτερη χαρά και τιμή στις τελετές παράδοσης – παραλαβής διοικήσεων στην 1η Στρατιά και στο ΑΤΑ.

Είμαστε υπερήφανοι για το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Κρατούν ψηλά το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων.

Τη χρονιά που μας πέρασε γυναίκες και άντρες των Ενόπλων  Δυνάμεων απέδειξαν στο Νομό μας ότι είναι έτοιμοι να συμβάλουν σε κάθε κρίση όποτε παραστεί ανάγκη, όπως και στην πρόσφατη θεομηνία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρωτίστως ως Έλληνας πολίτης και έπειτα ως εκπρόσωπος του λαού της Λάρισας για όσα μας προσφέρουν καθημερινά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση των ενόπλων μας δυνάμεων σε προσωπικό και σε εξοπλισμό.

Εύχομαι συγχαρητήρια στο νέο Αρχηγό του ΑΤΑ, Αντιπτέραρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και στο νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτο Κωνσταντάκο.

Ευχαριστούμε θερμά τον έως τώρα Αρχηγό ΑΤΑ Γεώργιο Φασούλα και τον απελθόντος Διοικητή της Στρατιάς Ιωάννη Τσιόπλο για την προσφορά τους στην πατρίδα”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ