17.3 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έχασε ο Βόλος από ΠΑΟΚ και… Κατσικογιάννη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακρίβεια: Νέα άνοδος των τιμών τσακίζει τα νοικοκυριά – Καλπάζει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα

Ανεξέλεγκτη καλπάζει η ακρίβεια, μολονότι η κυβέρνηση ισχυρίζεται το...

Πρόσκληση της ΕΛΜΕ Λάρισας προς εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν το 2022

Σε ανακοίνωση – πρόσκληση της ΕΛΜΕ Νομού Λάρισας προς...

Πυροσβεστική: Χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter

Σε εξέλιξη είναι επίθεση χάκερς, η οποία πραγματοποιείται σήμερα...

Ένα ματς απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, ήταν από την αρχή μια δύσκολη αποστολή για τον Βόλο που είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Όταν έρχεται και η κακή διαιτησία, τότε έρχεται και η ήττα.

Ο Βόλος έχασε με 1-5 από τον ΠΑΟΚ, με τους κυανέρυθρους της πόλης μας να φωνάζουν για ένα γκολ του Μύγα που κακώς δεν μέτρησε και με το οποίο είχε φέρει – αν μετρούσε – το παιχνίδι στα ίσια.

Κατσικογιάννης και Ζαμπάλας (VAR) όμως βρήκαν τρόπο να ακυρώσουν το τέρμα και να κόψουν τα… φτερά των Βολιωτών.

Ο αγώνας

Ο Ντεσπόντοφ ήταν… δραστήριος από τα πρώτα λεπτά. Ο Βούλγαρος κατάφερε μάλιστα να ανοίξει το σκορ στο 22′, όταν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μπαλιά του Κεντζιόρα και εκτέλεσε με το αριστερό για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μύγα στο 28′, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε από τον VAR λόγω οφσάιντ που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε βέβαια!

Στο 35′ ο Τόμας άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, μιας και σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 45’+1′ ήρθε το 2-0, αυτήν τη φορά από προσπάθεια του Μουργκ.

Στο 52′ ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά… κλείδωσε τη νίκη, με τον Ντεσπόντοφ να σκοράρει ξανά, αυτήν τη φορά μετά από ένα τρομερό σουτ, μετά από ασίστ του Μουργκ. Οι Βολιώτες κατάφεραν να μειώσουν στο 58′, όταν ο Ντέλετιτς εκτέλεσε από κοντά τον Κοτάρσκι. Οι Θεσσαλονικείς πάντως στη συνέχεια έσβησαν κάθε… αμφιβολία που υπήρχε για το αποτέλεσμα, με τον Τάισον να κάνει το 4-1 στο 71′. Τα τελευταία λεπτά είχαν πια διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες του Λουτσέσκου πάντως να δημιουργούν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Μια εξ αυτών ήταν στο 89ο λεπτό, όταν ο Τάισον τροφοδότησε τον Τζίμα στην αντεπίθεση και ο νεαρός διαμόρφωσε το τελικό σκορ με ωραίο πλασέ.

ΓΚΟΛ: 58′ Ντέλετιτς – 22′, 51′ Ντεσπόντοφ, 45’+1′ Μουργκ, 71′ Τάισον, 89′ Τζίμας

Κίτρινη: 37′ Καλογερόπουλος, 80′ Μωραΐτης – 26′ Μιχαηλίδης
Κόκκινη: –
Δοκάρι: – 35′ Τόμας

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46′ Κίτσος), Λούνα (46′ Ασενούν), Τσοκάνης (62′ Μπερτόγλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (80′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (76′ Σβαμπ), Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Τάισον, Μουργκ (68′ Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Τόμας (75′ Τζίμας)

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ