18.4 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Λάρισα άργησε αλλά δειλά δειλά διεισδύει στον κόσμο του drive thru (φωτο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το drive-through ή drive-thru, είναι ένας τύπος υπηρεσίας παραλαβής που παρέχεται από μια επιχείρηση που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν προϊόντα χωρίς να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους.

Η μορφή πρωτοπαρουσιάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1930 και έκτοτε εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες. Πρόκειται για μια υπηρεσία σχεδόν 100 χρόνων, ωστόσο η Λάρισα τη γνώρισε τα τελευταία χρόνια και σήμερα μετρά μόλις τρία καταστήματα που την παρέχουν. Οι Λαρισαίοι την προτιμούν όλο και περισσότερο αν και ακόμη βρίσκεται σε βρεφικό στάδιο.

Πριν τρία χρόνια, εν μέσω κορωνοϊού τον συγκεκριμένο τύπο καταστήματος, το παρουσίασε η Mikel Coffee Company στην πόλη μας. Ο Λαρισαίος, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί από την παλαιά ε.ο άρχισαν να  εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το αυτοκίνητο. Το κατάστημα Mikel που συνεχίζει να ακολουθεί αυτή τη μέθοδο βρίσκεται στο στο 9ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Βέβαια το συγκεκριμένο μοντέλο ξεκίνησε ωστόσο να εφαρμόζει στη Λάρισα η Mc Donald’s. Η υπηρεσία της Drive-Thru λειτουργεί καθημερινά και απλά δίνεις την παραγγελία σου και σε λίγα λεπτά, απολαμβάνεις το αγαπημένο σου γεύμα ή ρόφημα μέσα στο αυτοκίνητό σου.

Τελευταίο κατάστημα που άνοιξε και συμπληρώνει την τριπλέτα, είναι το Wheel Drive Thru που βρίσκεται στην οδό Φαρσάλων και εξυπηρετεί κόσμο που είναι βιαστικός και έχει τη δυνατότητα εντός πόλης να πάρει τον καφέ του ή το σνακ του και να το απολαύσει εντός του οχήματός του.

Οι Λαρισαίοι αρχίζουν να εξοικειώνονται με την συγκεκριμένη υπηρεσία που φαίνεται πως έχει μέλλον στην πόλη…

Δείτε φωτογραφίες:

Το κατάστημα Drive thru από την Mikel στη Λάρισα

Η Mc Donald’s διατηρεί εδώ και μερικά χρόνια κατάστημα Drive thru στη Λάρισα

Το Wheel Drive Thru εντός του ιστού της πόλης

ΑΘ.Π. – ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ