19.5 C
Volos
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Με πολλές απουσίες ο Βόλος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόμπα, Ασλανίδης, Γκαρσία, Άλχο και Τάχατος μένουν εκτός

Παιχνίδι υψηλού κινδύνου και μεγάλων απαιτήσεων αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Βόλο, αυτή την Κυριακή (4μμ) στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άνχελ Λόπεθ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τραυματίες Άλχο και Τάχατο, όπως και τους τιμωρημένους με κάρτες Κόμπα, Ασλανίδη και Γκαρσία.

Εκτός πλάνων πέντε παίκτες με λίγα λόγια, σε ένα ματς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά που σκοράρει κατά… ριπάς στους αντιπάλους του, έχοντας φυσικά την καλύτερη επίθεση (όπως και άμυνα) του πρωταθλήματος, που εξ’ άλλου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό.

Ο Βόλος μπορεί να μην είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, θα προσπαθήσει όμως να πάρει το καλύτερο δυνατό κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Βαθμολογικά η ομάδα πιέζεται με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού να δείχνει να μην προχωρά, ενώ και στα μεταγραφικά η ομάδα βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εννοείται ότι θα γίνει χωρίς κόσμο, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει “λουκέτο” στα γήπεδα, για την πάταξη της οπαδικής βίας!

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ