15.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέρενς Ντέιβις που είχε ακουστεί για Ολυμπιακό: «Απέρριψα καλά λεφτά από Ελλάδα, γιατί ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπίρτζης κατά Πολάκη και Φάμελλο – «Φασίζουσα η συμπεριφορά Κασσελάκη»

Σκληρή κριτική σε Παύλο Πολάκη και Σωκράτη Φάμελλο άσκησε...

Λάρισα: Η εορτή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στον Άγιο Αχίλλιο

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά την Παναγία...

Δυστύχημα στη Λάρισα: Oδηγός φορτηγού έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο

Οδηγός φορτηγού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, έπειτα από τροχαίο...

Gmail: Εκατομμύρια λογαριασμούς διαγράφει η Google – Τα βήματα για να το αποφύγεις

Η Google ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να διαγράφει εκατομμύρια...

Την πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι επιβεβαίωσε ο Τέρενς Ντέιβις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Hoopshype», ο 26χρονος γκαρντ αποκάλυψε ότι απέρριψε την καλή προσφορά που είχε από την Ελλάδα, για να παίξει και στην Ευρωλίγκα και ο λόγος ήταν πως ήθελε να κυνηγήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και πως στην παρούσα φάση δεν ήθελε να μετακομίσει με την οικογένειά του μακριά από τις ΗΠΑ, έχοντας ένα νεογέννητο παιδί.

«Λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν, αλλά απέρριψα μία πολύ καλή οικονομική πρόταση να παίξω στην Ελλάδα και στην Ευρωλίγκα, το καλοκαίρι. Είπα όχι γιατί ήθελα να επιστρέψω στο ΝΒΑ και για να το κάνω, θα έπρεπε να παίζω στην G League», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός.

Για το αν ήταν μία δύσκολη απόφαση: «Δεν ήταν δύσκολη, αλλά ήταν σκληρή απόφαση. Κάθε φορά που υπάρχουν χρήματα στο τραπέζι δεν θες ποτέ να τα αφήνεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Αυτή την στιγμή έχω υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα. Οπότε ήταν μία σκληρή απόφαση. Καμία φορά θα πρέπει να κάνεις θυσίες και αυτό προσπαθώ να κάνω. Να κάνω θυσίες για να παραμείνω σε ένα μέρος που πιστεύω ότι ανήκω. Νιώθω παίκτης του ΝΒΑ. Επίσης, δεν ήθελα να πάρω την οικογένειά μου εκτός ΗΠΑ και να έχω τη σύζυγό μου με το νεογέννητο παιδί μας. Οπότε, έκανα τη θυσία για την οικογένειά μου και αποφάσισα να μείνω στις ΗΠΑ».

Ο Τέρενς Ντέιβις ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ το 2019 από τους Ράπτορς, παίζοντας εκεί για δύο χρόνια. Την επόμενη διετία, δηλαδή 2021-23, αγωνίστηκε στους Κινγκς, από τους οποίους έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.

Αφού δεν βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε στους Rip City Remix, οι οποίοι είναι η θυγατρική ομάδα των Μπλέιζερς στην G League.

Ωστόσο, στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Στο διάστημα που πρόλαβε να αγωνιστεί, είχε κατά μέσο όρο 15,3 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ