18.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάρισα: Απίστευτο τροχαίο στη Γιάννουλη – Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και την «ισοπέδωσε» – Σοκαρισμένη η οδηγός, εγκατέλειψε (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάρτυρες ενός απίστευτου τροχαίου ατυχήματος, που από τύχη δεν επέφερε τραυματισμό, έγιναν σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί της εθνικής οδού Λάρισας – Ελασσόνας, στο ύψος των «Market In» της Γιάννουλης.

Το συμβάν σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 7:45 μ.μ. περίπου με τους πάντες να αναστατώνονται από ένα δυνατό θόρυβο, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε με ορμή σε κολόνα οδοφωτισμού και την γκρέμισε.

Άγιο είχε η οδηγός, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, σοκαρισμένη από το γεγονός εγκατέλειψε για αρχή τον τόπο του ατυχήματος, επιστρέφοντας λίγα λεπτά αργότερα για να εξηγήσει στις Αρχές τι ακριβώς συνέβη.

Αστυνομία βρίσκεται στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας μέχρι έως ότου απομακρυνθεί η κολόνα και το αυτοκίνητο, που όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ