24.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο πλευρό του 50χρονου πατέρα – Ξέσπασαν σε κλάματα & χειροκροτήματα με την απόφαση (βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε χειροκροτήματα αλλά και σε κλάματα ξέσπασαν οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονες του 50χρονου πατέρα,που ήταν συγκεντρωμένοι στα Δικαστήρια του Βόλου,  στο άκουσμα της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους για την δολοφονία του 33χρονου φερόμενου ως βιαστή της κόρης του.

 

Eισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν ως προς την προφυλάκιση ή μη του 50χρονου και η απόφαση θα ληφθεί εντός λίγων ημερών από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

 

 

 

Ο 50χρονος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό στη οικία της κόρης του στο Βόλο.

Σε δηλώσεις του ο κ.Κούγιας μαζί με τον κ.Βασιλικο τόνισαν:

“Έχουμε αναλάβει πολύ δύσκολο έργο μαζί με τον κ.Βασιλικό, πρέπει να αναδείξουμε ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις πραγματικές συνθήκες που προηγήθηκαν, τις συνθήκες που έλαβαν χώρα την ώρα που εκπυρσοκρότησε το όπλο, να αναδείξουμε την πραγματική προσωπικότητα του δράση, να αναδείξουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι εγκληματίας κι αποφάσισε να πάρει τον Νόμο στα χέρια του, να δείξουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο δράμα σε μία οικογένεια που αν δεν είχε χάσει τη ζωή της η μητέρα των κοριτσιών και δεν έκανε αυτό τον γάμο ο 50χρονος τίποτα δε θα είχε συμβεί. Αυτό το κενό της μητέρας από τα στοιχεία που υπάρχουν Εξετάστηκαν ως μάρτυρες η καθηγήτρια και η ψυχολόγος για το δράμα που τους είχε εκμυστηρευτεί το κορίτσι. Είναι δύσκολη υπόθεση.

Ως έναν καλό οικογενειάρχη με αρχές και άψογη συμπεριφορά, περιγράφουν τον 50χρονο δολοφόνο του κουνιάδου του οι γείτονές του στην Αργαλαστή.

Οι φίλοι και γείτονες που βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια για να συμπαρασταθουν στην οικογένειά του, μίλησαν για την ακεραιότητα χαρακτήρα του 50χρονου και για τις δυσκολίες της ζωής του ως χήρος με 3 παιδιά στην Αργαλαστή.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ