22.6 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ένας ταλαντούχος Αργεντινός με πολωνικό διαβατήριο»: Ορέγονται τον Έσε στην εθνική ομάδα οι Πολωνοί

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πώς θα σας φαινόταν να βλέπατε τον Σαντιάγκο Έσε με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Πολωνίας; Στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης, το βλέπουν ως ένα καλό ενδεχόμενο, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο μέσος του Ολυμπιακού εξασφάλισε το σχετικό διαβατήριο και πλέον δύναται να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!

Ο νεαρός χαφ μπορούσε να εξασφαλίσει χαρτιά κοινοτικού χάρη στην καταγωγή της γιαγιάς του, επιτρέποντας παράλληλα στους «ερυθρόλευκους» να ανασάσουν όσον αφορά στις θέσεις των ξένων για τα εγχώρια ματς.

Πολωνικά δημοσεύματα λοιπόν στέκονται στην περίπτωση του Αργεντινού, καθώς κάνουν λόγο για έλλειμμα ποιότητας στα χαφ της εθνικής – ένας πρόβλημα που θα μπορούσε να λύσει ενδεχόμενη κλήση του Έσε.

Ωστόσο, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι ο 22χρονος μέσος δεν κίνησε τις διαδικασίες λόγω της επιθυμίας του να φορέσει τη φανέλα με το πολωνικό εθνόσημο, αλλά κατόπιν πρωτοβουλίας των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκειμένου να μην πιάνει θέση ξένου.

Όπως και να ‘χει, πιθανότατα το επιτελείο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαλ Προμπίερζ, θα βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Έσε ενόψει των κρίσιμων playoffs του Μαρτίου, για το Euro της Γερμανίας.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ