20.9 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικολακόπουλος: «Δεν πρέπει να πει η ΚΕΔ πώς προέκυψε ο Σλοβάκος διαιτητής για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ;»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το σχόλιο του για τη «χειρότερη ever», όπως τη χαρακτήρισε, διαιτησία, που θυμάται τα τελευταία χρόνια, αυτή του Σλοβάκου ρέφερι στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, μεταφέροντας τα τελευταία νέα των Πειραιωτών.

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι «ο Σλοβάκος έκανε ασταμάτητα λάθη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ενίοτε εις βάρος και της ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό, τελικά, να καταδικάζεται σε ήττα από τις δύο κρίσιμες φάσεις» και αναρωτήθηκε αν αυτή, «τη χειρότερη ever διαιτησία, δεν πρέπει κάποιος να τη χρεωθεί;». Και πρόσθεσε: «Θα περίμενε κανείς από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, που έφεραν τη συγκεκριμένη διαιτητική ομάδα, να εξηγήσει πώς προέκυψε αυτός ο ορισμός. Αν, για παράδειγμα, είχαν απευθυνθεί σε 20 άλλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και όλες αρνήθηκαν και πως η μόνη, που δέχθηκε, ήταν της Σλοβακίας, στέλνοντας, όχι κάποιον από τους πέντε διεθνείς διαιτητές της, αλλά τον συγκεκριμένο μη διεθνή και τον 28χρονο VAR».

Από εκεί και πέρα, και ενόψει της συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια αύριο, σημείωσε: «Έχω πει από το μεσημέρι ότι ο Ολυμπιακός, πλέον, θα στραφεί στη δικαστική εξουσία».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε και για την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό:

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ