23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποιοι αναλαμβάνουν στη ΔΕΥΑΜΒ και τις Δημοτικές επιτροπές

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου όρισε το Προεδρείο της ΔΕΥΑΜΒ και τα μέλη των Δημοτικών Επιτροπών,
Στη ΔΕΥΑΜΒ πρόεδρος ορίστηκε ο Αργ. Κοπάνας, αντιπρόεδρος η Δ. Κότογλου και μέλος η Χρ. Μαρασίδη, Μελ. Λαζάρου και Χρ. Στεφόπουλος με αναπληρωματικούς τους κ.κ. Θ. Τζούνη, Ελ. Αντωνοπούλου, Γ. Μποντού, Παρ. Αναγνώστου και Ι. Στρούγγη. Πολίτες οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης, εκπρόσωποι του ΓΕΩΤΕΕ οι κ.κ. Μητσιοπούλου και Καπουρνιώτη.
Από πλευράς της μείζονος μειοψηφίας ορίστηκε μέλος του ο κ. Λημνιός με αναπληρωματικό τον κ. Ζάχο κι από πλευράς της ΛΑΣ ο κ. Κ. Γαργάλας με αναπληρωματικό τον κ. Απ. Ριζόπουλο.

Στη Σχολική Επιτροπή Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης, ορίστηκαν από την πλειοψηφία πρόεδρος η Δ. Κότογλου, αντιπρόεδρος ο Απ.Ζαρκάδας – Βεργής και ο Γ. Βλιώρας μέλος κι αναπληρωματικοί οι κ.κ. Θ. Τζούνης, Παρ. Αναγνώστου και Απ. Νάσιος.
Από την μείζονα μειοψηφία η κ. Φ. Κοκκινάκη και αναπληρωματική η κ. Δ. Τσιτούμη και από την ΛΑΣ η κ. Κων. Ρηγάκη και αναπληρωματική η Γλ. Πέτρου

Στην Σχολική Επιτροπή Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης ορίστηκαν από την πλειοψηφία πρόεδρος η Γ. Μποντού – Τοκαλή, αντιπρόεδρος η Χρ. Μαρασίδη και μέλος Σπ. Γάτος και αναπληρωματικοί η Μελ. Λαζάρου, Ι. Στρούγγης και Κ. Γανωτής. Από την μείζονα μειοψηφία η Δ. Τσιτούμη κι αναπληρωματικός ο Λεων. Αναστασίου κι από τη ΛΑΣ, ο Θοδ. Καραγιάννης και αναπληρωματικός ο Κων. Αργύρης.

Στην Επιτροπή Παιδείας πρόεδρος αναλαμβάνει η Γ. Μποντού – Τοκαλή κια αναπληρωματικός ο Γ. Βλιώρας, ενώ συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος και το ΕΚΒ.

Για το Μουσείο Δάμτσα από την πλειοψηφία προτάθηκε πρόεδρος ο Θαν. Θεοδώρου, Ελ. Αντωνοπούλου και αναπληρωματικοί Αρ. Σαββάκης κι Αν. Ζέρβας και από την μείζονα μειοψηφία ο Ευθ. Τσάμης με αναπληρωματική την Φωτ. Κοκκινάκη.

Στην Επιτροπή τουριστικής προβολής, πρόεδρος αναλαμβάνει η Μελπ. Λαζάρου και μέλη οι Ελ. Αντωνοπούλου, Γ. Βλιώρας και Χρ. Μαρασίδη με αναπληρωματικούς τους κ.κ. Αρ. Σαββάκη, Απ. Νάσιο. Θ. Τζούνη και Γ. Μποντού – Τοκαλή. Από τη μείζονα μειοψηφία η Βαλ. Πετρίδη με αναπληρωματικό τον Μ. Βαξεβανόπουλο, ενώ η ΛΑΣ αρνήθηκε να συμμετέχει στην επιτροπή για πολιτικούς λόγους και θα συμμετέχει ο Σπ. Γάτος από την πλειοψηφία με αναπληρωματικό τον Ανδ. Ζέρβα.

Στην Καλλιτεχνική γνωμοδοτική επιτροπή, από την πλειοψηφία πρόεδρος ο Γ. Μουλάς και μέλη κ.κ. Κ. Λόύλης κι Ελ. Αντωνοπούλου, από την μείζονα μειοψηφία η Βας. Πετρίδη κι από τη ΛΑΣ ο Κων. Γαργάλας.

Στον ΣΥΔΙΣΑ πρόεδρος αναλαμβάνει ο Βασ. Ζαχείλας και μέλη οι Απ. Ζαρκάδας – Βεργής και Τρ. Γκογκινούδης με αναπληρωματικούς τους Απ. Μαλαματίνη, Γ. Πράττο και Απ. Νάσιο και από τη μείζονα μειοψηφία ο Στ. Λημνιός με αναπληρωματικό την Ευ. Καλαφάτη.
Τέλος στο Συμβούλιο Χρηστών Λιμένα Βόλου ορίστηκε ο Αρ. Σαββάκης με αναπληρωματικό τον Γ. Βλιώρα.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ