17.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολοκληρώθηκε ο απολογισμός του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων: Στόχος η δημιουργία Κέντρου Νεολαίας της Λάρισας (φωτό-βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μια απολογιστική εκδήλωση σήμερα, απόγευμα Παρασκευής, στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά, ολοκληρώθηκε η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων για την περίοδο 2021-2023.

Τα μέλη του προεδρείου παρουσίασαν τη μέχρι τώρα δράση τους, αλλά και τους στόχους που επετεύχθησαν, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα Κέντρο Νεολαίας, το οποίο θα συσπειρώνει τη δημιουργικότητα των νέων της προς σημαντικούς για την πόλη δραστηριότητες και σκοπούς.

Αποτελεί γεγονός το ότι, ενώ η ενεργός και πιο συγκροτημένη δράση Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας στους Δήμους της χώρας ξεκινά τώρα, το Συμβούλιο της πόλης μας αποτελεί πρότυπο, καθώς πολλοί είναι οι Δήμοι που χρησιμοποιούν επακριβώς τον δικό του κανονισμό, στον οποίο βασίζουν τη λειτουργία τους.

«Είμαστε χαρούμενοι που κλείνει ένας κύκλος με τόσο μεγάλη δημιουργικότητα. Καταφέραμε στον μέγιστο βαθμό αυτό που είχαμε ως όραμα για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, δηλαδή να βοηθήσουμε τους νέους της πόλης μας να ασχοληθούν με τα κοινά και πάνω από όλα να βοηθήσουμε την ίδια την κοινωνία να εμπιστευτεί τους νέους. Ελπίζουμε η νέα θητεία να πάει ένα βήμα παρακάτω, διατηρώντας αυτά που έχουμε σήμερα», δήλωσε η πρόεδρος Φωτεινή Μισιρλή.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ