20.1 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Χρήστος Κέλλας στην εκδήλωση του ΤΕΕ – Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ζούμε σε εποχές, που συντελούνται τεκτονικές αλλαγές. Νέες τεχνολογίες, παγκοσμιοποίηση, κλιματική κρίση, ψηφιακή επανάσταση, δημιουργούν ένα άκρως απαιτητικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας τη γνώση και τη μόρφωση στα πλέον απαραίτητα εφόδια…ανταπόκρισης στις προκλήσεις της εποχής. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα, θέλω να ξέρετε ότι είμαστε δίπλα σας, αναβαθμίζοντας το Δημόσιο Σχολείο και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του βουλευτή ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην εκδήλωση βράβευσης μαθητών που διοργάνωσε το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Νίκο Παπαγεωργίου και τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου, τόσο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, όσο και για τη συνολική συνεισφορά τους στην αναπτυξιακή τροχιά του νομού, τόνισε:

«Σήμερα, επιβραβεύουμε την προσπάθεια, την επιμονή, τη στοχοπροσήλωση και την αριστεία. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε στο έπακρο τη μαθητική και φοιτητική ζωή, να προοδεύσετε στις σπουδές σας και στο εγγύς μέλλον να σας καμαρώσουμε σε καίριες θέσεις ευθύνης και προσφοράς».

Επιπλέον, υπογραμμίζοντας την απόλυτη προτεραιότητα, που δίνει η σημερινή κυβέρνηση στον τομέα της Παιδείας, επεσήμανε:

«Μέσα σε μόλις, πέντε χρόνια, πραγματοποιήσαμε χιλιάδες διορισμούς εκπαιδευτικών στα σχολεία μας, ενώ επιτέλους, το 2024 θα είναι το έτος των Μη Κρατικών Πανεπιστημίων, μιας τομής, που θα βελτιώσει άρδην το εκπαιδευτικό περιβάλλον της χώρας. Γιατί μέσα από αυτή την τομή, θα βάλουμε τέλος στο brain drain και θα αναδειχθούμε σε πυλώνα εισόδου νέων φοιτητών, υψηλού επιπέδου, από όλο τον κόσμο, με σημαντικό αποτύπωμα και στην οικονομία μας».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ευχήθηκε “καλή χρονιά” σε μαθητές και γονείς, ενώ δήλωσε “υπερήφανος” για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το

ΤΕΕ – Π.Τ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, υπογραμμίζοντας πως “η ανάπτυξη του επαγγέλματος του μηχανικού, συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της χώρας μας”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ