22.6 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωτοχρονιά για πολύ κόσμο στο Ντουμπάϊ: Τί λέει Λαρισαίος ταξιδιωτικός πράκτορας – Τα φτηνά εισιτήρια, οι celebrities και τα ξενοδοχεία (βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με λαμπερό τρόπο γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά μαζί με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, αλλά και απλός κόσμος που προτίμησε φέτος να κάνει λαμπερές γιορτές, στο υπερλουσάτο Ντουμπάϊ.

Ακόμη και σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό όπως το Ντουμπάϊ, όπου έχουν ανοίξει ηχηρά brands διάσημων εστιατορίων, το ελληνικό δαιμόνιο θριαμβεύει.

Το Nammos Ντουμπάϊ έγινε το απόλυτο trend από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του μέσα στο «Four Seasons» στην παραλία της Τζουμέιρα.

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες, οι οποίοι αναζητούν καλύτερες συνθήκες και δουλειές στο Ντουμπάι. Γιατροί, τραγουδιστές, πιλότοι, αεροσυνοδοί, σεφ, μηχανικοί, μετακόμισαν εκεί και αμείβονται με μισθούς, μπόνους και παροχές που στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη μοιάζουν βγαλμένες από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Λαρισαίος ταξιδιωτικός πράκτορας, ο Γιάννης Μπατζιόλας, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, τόνισε πως τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν το Ντουμπάϊ για διακοπές, αφού το κόστος για να πάει κάποιος εκεί δεν φαντάζει απλησίαστο.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του LA Travel στη Λάρισα, σημείωσε πως: «τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν να δίνουν πολύ φτηνά εισιτήρια για το Ντουμπάϊ οι low cost αεροπορικές εταιρείες. Ακόμη και τώρα μπορεί κάποιος να βρει απευθείας πτήση από Αθήνα για το Άμπου Ντάμπι «πήγαινε έλα» με 150 ευρώ εισιτήριο. Επίσης μπορούμε να βρούμε ξενοδοχείο με διαμονή στα δίκλινα από 90-100 ευρώ και φυσικά υπάρχουν πεντάστερα σούπερ λουξ ξενοδοχεία με 300 και 500 ευρώ. Το Ντουμπάϊ όμως επειδή έχει εκατοντάδες ξενοδοχεία και καταλύματα μπορείς να βρεις και ξενοδοχεία από 40-50 ευρώ την βραδιά. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όμως και η τοποθεσία. Μάλιστα μια οκταήμερη οργανωμένη εκεί εκδρομή μπορεί να κοστίσει 800 ευρώ το άτομο, περιλαμβάνοντας αεροπορικά, διαμονή, ξεναγήσεις και μεταφορές».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ