21.8 C
Volos
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Άρης: Η προσοχή σε Αστέρα και… Φετφατζίδη!

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα χρονιά, ίδιες φιλοδοξίες και με… αφίξεις για τον Άρη!

Οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρώτο ματς του 2024, το οποίο θα δώσουν το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Άκης Μάντζιος, στις τελευταίες προπονήσεις, είδε ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις και έδωσε βαρύτητα σε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, αμυντική τακτική αλλά και τελειώματα φάσεων. Τα δεδομένα για τον Έλληνα τεχνικό, αναφορικά με τους τραυματίες Βέλεθ και Μανού Γκαρθία, παραμένουν τα ίδια καθώς οι Ισπανοί δεν προπονήθηκαν με την επάνοδο τους να… τρενάρει.

Όμως ο Άρης, κινείται ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς έχει αφενός επισφραγίσει την επιστροφή του Ροζ, που πάτησε Θεσσαλονίκη και έχει ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, ενώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται ακόμη μια επιστροφή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος θα φορέσει ξανά την κίτρινη φανέλα, με την ομαδα της Θεσσαλονίκης να διαπραγματεύεται με τον παίκτη τις τελευταίες λεπτομέρειες της επανένταξης του στην ομάδα.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον Άρη, είναι να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με τον ΑΠΟΕΛ.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ