28.4 C
Volos
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποθέωσε Σαλάχ ο Κλοπ: «Είναι μηχανή παραγωγής γκολ, δεν θα σταματήσει ποτέ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναυλία – αφιέρωμα στην Πάτι Σμιθ τον Μάρτιο στη Νέα Υόρκη

Η Πάτι Σμιθ θα τιμηθεί με συναυλία αφιερωμένη στο...

Μονοπάτια Κληρονομιάς της Σκιάθου

Ολοκληρώθηκε το έργο  "Μονοπάτια   Κληρονομιάς Σκιάθου",   που ενισχύει   το  ...

Επιστήμονες ανακάλυψαν πόσο ζυγίζει… το Διαδίκτυο

Όταν σκεφτόμαστε το Διαδίκτυο, μπορεί να φανταζόμαστε κάτι φευγαλέο...

Οι σειρές που έρχονται στο Netflix τον Οκτώβριο και θα σας καθηλώσουν

Ο Οκτώβριος, μετά τις τη χαλαρότητα του καλοκαιριού, είναι...

Τι και αν ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, χάνοντας πέναλτι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Λίβερπουλ με 4-2 επί της Νιούκαστλ, σκοράροντας δυο τέρματα και μοιράζοντας μια ασίστ.

Έτσι, ο Αιγύπτιος έφτασε τα 151 γκολ με τους reds και ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ, πίσω από τους Ρας, Χάντ, Χότζσον και Λίντελ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιούργκεν Κλοπ, αποθέωσε τον Σαλάχ, τονίζοντας πως είναι μια μηχανή παραγωγής γκολ και δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει ξεχωριστά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Μο (Σαλάχ) είναι μία μηχανή παραγωγής γκολ. Θα βοηθούσε αν είχε σκοράρει το πρώτο πέναλτι για να είμαι απολύτως ειλικρινής αλλά και έτσι καλά είναι. Δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει τέτοια πράγματα, είναι ξεχωριστός», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντάργουιν Νούνιες.

«Ουδείς πρέπει να ανησυχεί για τον Ντάργουιν (Νούνιες). Έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και το έκρινε με μία πάσα προς τον Σαλάχ όπου έδειξε πως δεν είναι εγωιστής. Στη φάση του πρώτου γκολ το 99% των παικτών θα προσπαθούσαν να τελειώσουν μόνοι τους τη φάση ενώ εκείνος έδωσε πάσα. Δεν ξέρω πόσα ακριβώς γκολ είχε πετύχει πέρυσι όμως δεν έχω αμφιβολία πως θα σκοράρει πολλά και φέτος. Φυσικά και δεν είναι χαρούμενος όταν δεν στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν εκείνος που απασχολούσε και τον Μπότμαν και τον Σερ στο κέντρο της άμυνας της Νιούκαστλ», ήταν τα λόγια του Κλοπ.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ