17.3 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τίτλοι τέλους για τον Σπύρο Μπαξεβάνο στην Θεσσαλία TV

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίγηρας: Τουλάχιστον 12 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε 3 επιθέσεις

Τουλάχιστον δώδεκα στρατιωτικοί έχασαν τη ζωή τους και άλλοι...

Ακρίβεια: Νέα άνοδος των τιμών τσακίζει τα νοικοκυριά – Καλπάζει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα

Ανεξέλεγκτη καλπάζει η ακρίβεια, μολονότι η κυβέρνηση ισχυρίζεται το...

Πρόσκληση της ΕΛΜΕ Λάρισας προς εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν το 2022

Σε ανακοίνωση – πρόσκληση της ΕΛΜΕ Νομού Λάρισας προς...

Πυροσβεστική: Χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter

Σε εξέλιξη είναι επίθεση χάκερς, η οποία πραγματοποιείται σήμερα...

Ο γνωστός δημοσιογράφος της Μαγνησίας Σπύρος Μαπξεβάνος σε μία καταθεση ψυχης αποχαιρέτισε τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV μετά απο 16 χρόνια.
Δείτε την δημοσιευση που κοινοποίησε σε προφίλ κοινονικής δικτυωσης:

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2023 κλείνει πλέον και ο κύκλος μου στη Θεσσαλία Τηλεόραση.. Ένας προσωπικός απολογισμός και μια κατάθεση ψυχής..
Έκλεισε και επίσημα πλέον μετά από 16 συναπτά έτη η παρουσία μου στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλία Τηλεόραση.
16χρόνια γεμάτα με καθημερινά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, έντονες συγκινήσεις, αγωνίες, προβληματισμούς και έναν διαρκή αγώνα για την αποτύπωση των προβλημάτων του πολίτη της Μαγνησίας.
Πολλές φορές οι συνθήκες κατά την διάρκεια κάλυψης των γεγονότων ήταν δύσκολες, αντίξοες και σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαιτέρως επικίνδυνες. Παρόλο αυτά το ηθικό όμως παρέμεινε ακμαιότατο καθώς το χρέος προς την ενημέρωση και την αποτύπωση των γεγονότων ήταν πάνω απ όλα. Συνεργάστηκα και συμβίωσα με εξαίρετους ανθρώπους εικονολήπτες και τεχνικούς στο στούντιο του Βόλου όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ τιμή μου να τους αναφέρω έναν προς έναν: Αντώνης Σημαιάκης, Σπύρος Σουφλάρης, Γιώργος Τσατσάκος, Ντίνος Μπουρλής, Νίκος Νικολάου. Σας ευχαριστώ για όλα..Πέρα από συνεργάτες μας ενώνουν και δυνατές φιλίες στο πέρασμα του χρόνου..
Σ ότι αφορά πάντως τον Νίκο Νικολάου έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και επαγγελματικά αλλά και μουσικά ..ξέρεις εσύ!!
Αυλαία ωστόσο πέφτει και για την “Ώρα της Μαγνησίας” μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Μια εκπομπή που έκανε την εμφάνιση της στον τηλεοπτικό αέρα για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2008. Επιμελήθηκα και παρουσίασα κρατώντας πάντα ψηλά την ανάγκη της αντικειμενικότητας που διέκρινε τις καθημερινές μου αναφορές στα προβλήματα και τις ανάγκες του νομού.
Μια εκπομπή που όλα αυτά τα απογεύματα υποδέχτηκε χιλιάδες εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, της πολιτικής, φορέων και εργατικών σωματείων προβάλλοντας πάντα τα προβλήματα τους χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και ταμπέλες, χωρίς ίχνος παραμικρής λογοκρισίας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και όλες που μ αγκάλιασαν, με στήριξαν και με βοήθησαν να συμβάλλω και εγώ όσο μπορούσα στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ένα εγχείρημα που για πρώτη φορά κλήθηκα να φέρω εις πέρας και πιστεύω ότι κατάφερα να εκπληρώσω τις προσδοκίες όλων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επίσης κλείνει ο κύκλος της παρουσίας μου και στην Αθλητική εκπομπή του σταθμού “Στην Σέντρα” του εξαίρετου συναδέλφου και φίλου πάνω απ όλα Θεοδόση Κατσάρα. Σ ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες την θέση του συμπαρουσιαστή μετρώντας εκατοντάδες Κυριακάτικα τηλεοπτικά βράδια αθλητικής αντικειμενικής και αμερόληπτης ενημέρωσης χωρίς οπαδικές παρωπίδες. Μιας αθλητικής εκπομπής που αποτελεί μια όαση ελεύθερης έκφρασης και αναφοράς στον αθλητικό τηλεοπτικό χάρτη της περιφερειακής και όχι μόνο τηλεόρασης. Θα μου λείψουν οι βραδιές μας Θεοδόση…
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω εγκάρδια την σύζυγο μου που ΄όλα αυτά τα χρόνια μ άντεξε και συνεχίζει και μ αντέχει πάντα βράχος δίπλα μου στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα..
Υ.Γ: Η απόφαση της διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού επικαλούμενη αναγκαίες οικονομικές περικοπές στο στούντιο του Βόλου έφερε την λήξη της συνεργασίας μας μετά από 16χρόνια αδιάλειπτης και αδιάκοπης προσφοράς με πολλές προσωπικές θυσίες, στερήσεις και κόπο. Σαββατοκύριακα ,αργίες, γιορτές, με χιόνια, φωτιές και πλημμύρες ήμουν πάντα εκεί. Ότι και αν συνέβαινε, όσο επικίνδυνο και αν ήταν, ότι ώρα και αν ήταν. Ήμουν πάντα εκεί!!
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ..Έρχονται νέα δεδομένα στο 2024…
Εξάλλου όπως λέει και η λαϊκή ρήση “κάθε εμπόδιο για καλό”.. Θα τα ξαναπούμε σύντομα..
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ