17.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι μας “περιμένει” το 2024; Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται από γνωστή αστρολόγο της Λάρισας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυτική Οχθη: Αλλους τουλάχιστον 6 Παλαιστίνιους σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις σε νέες φονικές επιθέσεις

Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 18 τραυματίστηκαν χθες...

Ena Athletics: Η ελληνική startup που «μπαίνει» στα αθλητικά παπούτσια

Με ένα παπούτσι υψηλών προδιαγραφών (supershoe) «γεννημένο στην Ελλάδα»...

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Ραψάνης στην Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και Σιάτιστα

Στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδρομών,  που διοργανώνει η...

Νεκρός εντοπίστηκε στην παραλία Αλίμου ο 16χρονος κολυμβητής που τον αναζητούσαν

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες του Λιμενικού για τον...

Τις προβλέψεις της για τη νέα χρονιά και όχι μόνο, μοιράστηκε με το onlarissa.gr η γνωστή αστρολόγος και ερευνήτρια Ταρώ, κ. Άνιελ, που εδρεύει στη Λάρισα και βάσει της ανατολικής και δυτικής αστρολογίας με τις οποίες δουλεύει, μας εξήγησε πώς θα εξελιχθούν σημαντικά συμβάντα μέσα στη νέα χρονιά, τι θα πρέπει να προσέχει ο κόσμος στον τομέα της υγείας, ενώ αναφέρθηκε και στο πότε ακριβώς αναμένεται να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του κορωνοϊού.

«Από τις 4 Φεβρουαρίου 2024 μπαίνουμε στον ξύλινο δράκο. Ο δράκος δεν νομίζω ότι είναι από τα ζωάκια που μπορείς να τα χαϊδέψεις, γιατί τι βγάζουν…; Θέλει απλή λογική. Φέτος θα έχουμε φωτιές», αναφέρει η κ. Άνιελ. Φωτιές βέβαια έχουμε κάθε καλοκαίρι εδώ και αρκετά χρόνια, άρα τι το διαφορετικό ισχύει για τη χρονιά που μας έρχεται;

«Κάθε έτος στη διάρκεια του αλλάζει κατηγορίες. Υπάρχουν πέντε κατηγορίες: η φωτιά, το νερό, το ξύλο, ο αέρας και το μέταλλο. Ανάλογα με την εκάστοτε κατηγορία, το “σύμβολό” της κινδυνεύει εκείνη τη στιγμή περισσότερο. Και φέτος θα έχουμε φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων. Όλοι λένε λεφτά, λεφτά, λεφτά. Δεν υπάρχει αυτό, το ξεχνάμε. Θα είναι μια χρόνια στην οποία θα υπάρξουν καταστροφές και θα λείπει η οικονομική ευρωστία».

«Είναι όμως η χρονιά κατά την οποία βάσει αριθμολογίας μπαίνουμε στο 8. Στη δυτική και ινδική αστρολογία αυτό αντιστοιχεί στον Κρόνο, που επηρεάζει Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς». Τι γίνεται σε αυτό το διάστημα; «Ο Κρόνος για μένα είναι ο καλύτερος δάσκαλος, γιατί είναι δίκαιος», εξηγεί η αστρολόγος. «Λέει δούλεψες πολύ εσύ, κουράστηκες. Πάρε λοιπόν αυτό που θέλεις, σε ανταμείβω, στα επαγγελματικά, τα οικονομικά, την οικογένεια, τα προσωπικά. Δεν δούλεψες; Δυστυχώς θα τιμωρηθείς. Φέτος ο Κρόνος θα δώσει ευκαιρίες γενικώς στους ανθρώπους που έχουν δουλέψει και περισσότερο στα δικά του ζώδια. Όλοι παίρνουν ευκαιρίες, το θέμα είναι ποιος θα τις αρπάξει, γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν να ανοίξουν την πόρτα και να πάρουν αυτό που θέλουν, περιμένουν να ανοίξει η πόρτα από μόνη της και να έρθει αυτό εκεί που κάθονται. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

«Εγώ έχω κάνει προβλέψεις για είκοσι χρόνια, μέχρι το 2044. Τώρα που είναι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα ανακαλυφθούν νέα πράγματα, νέες ιατρικές, ακόμα και για χρόνιες παθήσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να θεραπευτούν. Θα ανακαλυφθούν φάρμακα και θα λυθούν πολλά θέματα υγείας».

«Αυτή την περίοδο ο κόσμος θα πρέπει να προσέχει περισσότερο την καρδιά, ειδικά φέτος. Στην κινεζική αστρολογία ο δράκος είναι το πέμπτο ζώδιο, που αντιστοιχεί στο λιοντάρι της δυτικής αστρολογίας. Κάθε ζώδιο επηρεάζει κάποιο όργανο. Η ευαισθησία του λιονταριού είναι η καρδιά, το κυκλοφορικό, τα μάτια και το κεφάλι. Του χρόνου που θα αλλάξει, θα επηρεάσει κάτι άλλο».

Το 2020, εξηγεί για τη χρονιά που ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού, ήταν το έτος του αρουραίου, που αντιστοιχεί στο μέταλλο και τους πνεύμονες. «Τι παθαίνεις αν σε δαγκώσει αρουραίος; Λοίμωξη. Στις 7 Νοεμβρίου 2019 μου ζητήθηκε να κάνω μια πρόβλεψη για το 2020 που θα ερχόταν. Είπα “πάμε στο 2025”; Ήξερα ότι έρχεται μια πανδημία η οποία, επειδή βρισκόμασταν στον αρουραίο, που ήταν μεταλλικός, θα είχε σχέση με τους πνεύμονες και στα ιπτάμενα άστρα υπήρχε η μορφή της σύριγγας», λέει, αναφερόμενη στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού που εμφανίστηκαν αργότερα. «Μέχρι το ’25 θα κρατήσει πάντως όλη αυτή η ανακατωσούρα».

Με λίγα λόγια όμως πώς θα είναι το 2024; «Καλύτερο από το 2023 και χειρότερο από το 2025», απαντά η κ. Άνιελ. «Από το ’24 θα γίνεται ξεκαθάρισμα. Το ’25 πλέον θα έχουν μπει όλα σε μια σειρά και θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα. Από το ’25 και μετά θα αρχίσουν να ρολάρουν όλα, διότι θα υπάρχουν πολύ αυστηροί πλανήτες πάνω από το κεφάλι του καθενός και δεν θα κάνει ο καθένας το οτιδήποτε. Ειδικά ο Πλούτωνας, ο οποίος είναι πιο σκληρός και αργός από τον Κρόνο, δεν θα σε αφήνει να κάνεις ό,τι θέλεις. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της τεχνολογίας. Θα αυξηθεί η τεχνητή νοημοσύνη και εκεί είναι το άσχημο, γιατί θα μείνουν πολλοί άνθρωποι άνεργοι. Θα υπάρξουν επιτεύγματα στην ιατρική και την τεχνολογία που είναι τα καλά, αλλά θα υπάρξουν και τα άσχημα. Αυτά θα ισχύουν μέχρι το ’44».

«Για μένα αυτές είναι καλές χρονιές, δεν είναι άσχημες», αναφέρει τέλος η κ. Άνιελ. «Αν πεις ότι θέλεις να περάσεις μια καλή χρονιά, θα την περάσεις. Αν αρχίσεις να γκρινιάζεις, τότε δεν θα περάσεις καλά, απλά τα πράγματα. Σκέφτεσαι πάντα θετικά, πράγμα που φυσικά δεν είναι για όλους… Θέλει να το έχεις αυτό».

Για περισσότερες πληροφορίες και γεγονότα της νέας χρονιάς, επισκεφθείτε το κανάλι της κ. Άνιελ στο youtube “Aniel Tips”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ