17.8 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι πλημμύρες, ο 26χρονος αγρότης και Λαρισαίος έρωτας της Ζωής – Αυτές ειναι οι 10 δημοφιλέστερες ειδήσεις του onlarissa.gr για το 2023

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυτική Οχθη: Αλλους τουλάχιστον 6 Παλαιστίνιους σκότωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις σε νέες φονικές επιθέσεις

Τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι 18 τραυματίστηκαν χθες...

Ena Athletics: Η ελληνική startup που «μπαίνει» στα αθλητικά παπούτσια

Με ένα παπούτσι υψηλών προδιαγραφών (supershoe) «γεννημένο στην Ελλάδα»...

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Ραψάνης στην Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και Σιάτιστα

Στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδρομών,  που διοργανώνει η...

Νεκρός εντοπίστηκε στην παραλία Αλίμου ο 16χρονος κολυμβητής που τον αναζητούσαν

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες του Λιμενικού για τον...

Το 2023 φεύγει και αφήνει πίσω του μία χρονιά με αρκετά δύσκολες στιγμές για την περιοχή της Λάρισας, κυρίως λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Στις δέκα δημοφιλέστερες ειδήσεις του onlarissa.gr για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες, αναμενόμενα βρίσκονται ειδήσεις από εκείνες τις στιγμές. Μία ανθρώπινη διάσταση του αλτρουϊσμού έδωσε η viral η ανάρτηση πλημμυροπαθή Λαρισαίου δασκάλου που δήλωσε πως «τρία παιδιά με σκουλαρίκια, τσιγάρα και πειραγμένα μηχανάκια με βοήθησαν όταν κανείς δεν το έκανε» (διαβάστε εδώ).

Από την ίδια περίοδο μαγνήτισε το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας η είδηση πως κάποιοι κάτοικοι στη Χάλκη της Λάρισας είδαν… φουσκωμένους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κατά 6.600 ευρώ για ζημιές που δεν έγιναν ποτέ από τις πλημμύρες (διαβάστε εδώ).

Εξίσου υψηλά σε αναγνωσιμότητα ήταν και το ρεπορτάζ που αφορούσε το αρχικό πόρισμα των Ολλανδών εμπειρογνωμόνων για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, το οποίο ζητούσε να «ανοίξουν» τα ποτάμια και να σταματήσει η δημιουργία δεκάδων φραγμάτων σε αυτά (διαβάστε εδώ).

Ωστόσο πρώτη είδηση σε μοναδικούς επισκέπτες ήταν ένα θετικό μήνυμα ζωής που έστειλε ένας 26χρονος από τη Λάρισα που έβγαλε στην αγορά δουλειά μισού αιώνα. Πρόκειται για έναν τρίτης γενιάς αγρότη που κατάφερε να συνδέσει το χωράφι με το… ράφι (διαβάστε εδώ).

Από τα μέσα Ιουλίου έρχεται η επόμενη δημοφιλής είδηση, που αφορούσε ένα ταξίδι… «κόλαση» για Λαρισαίους. Ήταν τρεις ώρες σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας από την Αθήνα με 44 βαθμούς χωρίς κλιματιστικό (διαβάστε εδώ).

Παράδειγμα προς μίμηση που επιβραβεύτηκε από το ενδιαφέρον του κοινού, ήταν η 44χρονη Λαρισαία που οι πελάτες της στην καφετέρια, της κρατούσαν το βιβλίο για να διαβάζει και τελικά κατάφερε να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο με το «σπαθί» της (διαβάστε εδώ).

Η προσωπική ζωή της… Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε Λαρισινό ενδιαφέρον καθότι ο σύντροφός της είναι συντοπίτης μας. Και η πρόθεσή της να τον συμπεριλάβει στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του κόμματός της είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (διαβάστε εδώ).

Σε πιο… gossip ρυθμούς, το καλοκαίρι η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε στα παράλια της Λάρισας για τις διακοπές της. Και οι φωτογραφίες με τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς της, έκαναν… πάταγο (διαβάστε εδώ).

Μένοντας στον Αγιόκαμο, αλλά σε διαφορετικό κλίμα, ανησυχία και προβληματισμό είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουλίου μία περίεργη δυσωσμία που αναδύονταν από τη θάλασσα, αναγκάζοντας τους λουόμενους να βγουν άρον – άρον στην ακτή (διαβάστε εδώ).

Τέλος, στις 10 δημοφιλέστερες ειδήσεις του onlarissa.gr για το 2023 βρίσκεται και ένα μοναδικό εργοστάσιο στη Λάρισα. Ένα εργοστάσιο που κατάφερε να καταργήσει τις καμινάδες ρύπων στη γραμμή παραγωγής (διαβάστε εδώ).

Καλή χρονιά με υγεία, ας είναι το 2024 γεμάτο καλές ειδήσεις!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ