17.6 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαρακόπουλος στη βράβευση παιδιών του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας: Μόνο με αλήθειες θα κερδίσουμε το στοίχημα της Θεσσαλίας

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Χιλιάδες επισκέπτες και τη δεύτερη μέρα στο Πάρκο Τρίτση

Με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών συνεχίστηκαν χθες Πέμπτη για...

Το ερχόμενο Σάββατο η 21η γιορτή αμυγδάλου στο Συκούριο

Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου και η Δημοτική Κοινότητα...

«Επειδή κάθε χρόνο αυτή η εκδήλωση είναι και μια αφορμή αναστοχασμού για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, οφείλω να πω ότι φέτος, γίνεται υπό το βάρος της συμφοράς που βρήκε τη Θεσσαλία, τον κάμπο, από τις πρωτόγνωρης έντασης πλημμύρες, τη δοκιμασία αυτή που υφιστάμεθα όλους αυτούς τους μήνες. Και θα χρειαστεί μεγάλη επιμονή, σχέδιο, προσπάθεια και υπομονή για να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της μεγάλης αυτής τραγωδίας». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς από τον πρόεδρο του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κώστα Γιαννακό να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Συλλόγου για την βράβευση των παιδιών των μελών του που αρίστευσαν  ή πέτυχαν την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.

Χρήσιμοι στον τόπο…

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «το στοίχημα είναι μεγάλο και οφείλουμε να το κερδίσουμε όλες και όλοι μαζί με συνεργασία, συνένωση δυνάμεων, λέγοντας αλήθειες, ακόμη και αν καμιά φορά γινόμαστε δυσάρεστοι και σε κάποιους υπουργούς, αλλά νομίζω ότι η αξίωση η δική σας, αξίωση των πολιτών που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους είναι να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο. Και χρήσιμοι στον τόπο είμαστε όταν λέμε αλήθειες, προκειμένου εγκαίρως να επισημαίνουμε προβλήματα και να τα διορθώνουμε. Γιατί όπως είπε, νωρίτερα, ο ενεργός πολίτης, ο Σπύρος Τσιαντόπουλος, που δεν τον πρόλαβα από την αρχή, νομίζω ότι και “μεγάλα αυτιά” έχουμε και “γρήγορα πόδια” και το έχουμε αποδείξει στην διαδρομή μας όλα αυτά τα χρόνια».

Πολύτιμος εταίρος ο Γεωπονικός Λάρισας

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος συνεχάρη τον Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Όπως είπε «είναι πολύτιμος κοινωνικός αλλά και θεσμικός εταίρος της πολιτείας, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αποτελώντας έναν από τους πιο δυναμικούς γεωπονικούς συλλόγους της χώρας. Χαίρομαι  που και φέτος είναι συνεπής στον θεσμό που έχει καθιερώσει, αυτόν της βράβευσης των παιδιών των μελών του που αρίστευσαν ή πέτυχαν την είσοδό τους στην ανώτατη εκπαίδευση, στα Πανεπιστήμια».

Οι δυσκολίες μας κάνουν δυνατότερους

Ο κυβερνητικός βουλευτής συνεχάρη «πρωτίστως τα παιδιά, που κοπίασαν, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, και βεβαίως τους γονείς, που ήταν συμπαραστάτες σε αυτό το ταξίδι της γνώσης. Να έχουν καλή πρόοδο στη ζωή τους και όσα πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να χαρούν την φοιτητική ζωή, αλλά όλα με μέτρο, “παν μέτρον άριστον” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και κάτι ακόμη. “Τα αγαθά κόποις κτώνται”, με κόπους πετύχατε τους στόχους σας, μην σας πτοούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια που ενδεχομένως βρείτε σε αυτό το ταξίδι της γνώσης. Τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνούμε και οι δυσκολίες μας κάνουν, επίσης, δυνατότερους και σοφότερους. Καλή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία, καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και αισιοδοξία».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χαιρετισμό του Μάξιμου Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/mudh0O9hK7Y

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ