17.6 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσακίρης: «Ενίσχυση και… επιστροφές, σε πρώτο πλάνο για τον Αλμέιδα στην ΑΕΚ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τις μεταγραφές, κυρίως σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση στα άκρα της άμυνας, και τώρα πρέπει να κοιτάξει για αυτές τις θέσεις, και η θέση του τερματοφύλακα, θα πρέπει η ΑΕΚ να κοιτάξει κάποιες περιπτώσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για τον Γενάρη, τώρα, η στόχευση είναι να βρεθεί μία λύση για άμεση ενίσχυση αλλά και για το μέλλον, αφού η ομάδα δεν μπορεί να πάρει παίκτες για έναν μήνα και θα πρέπει να περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών, και να έχουμε στο μυαλό μας πώς λειτουργεί ο οργανισμός με επικεφαλής τον Αλμέιδα, αφού δεν προχωράει καμία περίπτωση αν δεν σύμφωνος εκείνος. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Κάλενς, αφού αποκτήθηκε μετά την προθεσμία για την Ευρώπη», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών που έχουν προβληματα τραυματισμών, υπογράμμισε: «Περιμένουμε Στάνκοβιτς και Πόνσε, ενώ είναι ανοικτό κομμάτι με Αραούχο, ο οποίος θα απασχολεί και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, για τον οποίο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, και αν δεν προχωρήσει θα πρέπει να γίνει κίνηση για την αντικατάστασή του».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ