23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ασταμάτητος Παναθηναϊκός, «κατάπιε» τον Ερυθρό Αστέρα και έκλεισε με… σπασμένα φρένα το 2023!

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Το ματς


Με τους Σλούκα, Ναν, Γκριγκόνις, Μήτογλου και Λεσόρ ξεκίνησε το παιχνίδι ο Αταμάν, αντικαθιστώντας όμως τον Λιθουανό με τον Καλαϊτζάκη, δευτερόλεπτα μετά την έναρξη, ενώ ο Σφαιρόπουλος επέλεξε για την αρχική πεντάδα του τους Τεόντοσιτς, Λάζιτς, Χάνγκα, Μίτροβιτς και Μπολομπόι. Νευρικές οι δύο ομάδες στα τρία πρώτα λεπτά, σκόραραν από δύο πόντους και είχαν από 0/3 τρίποντα, πριν ο Μπολομπόι ευστοχήσει από μακριά, βάζοντας μπροστά τους φιλοξενούμενους με 5-2. Ο Χάνγκα σκόραρε με δύσκολο λέι απ για το 4-7, πριν ο Παναθηναϊκός απαντήσει με σερί 7-0, παίρνοντας το πρώτο του προβάδισμα στο ματς (11-7). Οι «πράσινοι» χτυπούσαν τους αντιπάλους τους στο ζωγραφιστό με πρωταγωνιστή τον Λεσόρ, παίρνοντας τα φάουλ, πηγαίνοντας στις βολές και κλείνοντας την πρώτη περίοδο όντας μπροστά με 20-17.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Βιλντόσα να σκοράρει τους πρώτους του πόντους και τον Γκραντ να διαμορφώνει με step-back τρίποντο το 25-19, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν μικρό σερί 6-2, μειώνοντας στο καλάθι (27-25), χάρη σε ένα τρίποντο του Νέντοβιτς. Οι γηπεδούχοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με +7 (34-27) με ένα μεγάλο τρίποντο του Σλούκα, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 38-31, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή αμυντική του λειτουργία και τα 9 επιθετικά του ριμπάουντ, έχοντας για κορυφαίους τους Γκραντ (8π) και Λεσόρ (7π).

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από τα αποδυτήρια παίρνοντας για πρώτη φορά διψήφιο προβάδισμα (44-33), χάρη σε συνεχόμενα τρίποντα από Σλούκα και Γκριγκόνις, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας μείωσε σε 44-39 με 5 διαδοχικούς πόντους του Μπολομπόι και δίποντο του Ντος Σάντος. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι, επιστρέφοντας στο +8 (50-42) και φτιάχνοντας ξανά διψήφια υπέρ τους διαφορά (55-44), χάρη σε πέντε συνεχόμενους πόντους του Μήτογλου. Ο Μπολομπόι συνέχισε να δίνει λύσεις στην επίθεση των «ερυθρόλευκων», καρφώνοντας για το 57-50, πριν οι Ναν και Αντετοκούνμπο διαμορφώσουν το 61-50 με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος!

Περισσότερα σε λίγο…

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 38-31, 61-50, 82-65

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ