20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγοραστός λίγο πριν το φινάλε της θητείας του: «Διέτρεξα τον δρόμο μέχρι το τέλος, φύλαξα την πίστη μου» (βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η Θεσσαλία είναι πλέον ψηλά, στέκει πάνω σε γερά θεμέλια βιώσιμης ανάπτυξης», δήλωσε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στο πλαίσιο απολογισμού της θητείας του σήμερα, το πρωί της Πέμπτης.

Ο κ. Αγοραστός ανέφερε πως είναι περήφανος για τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν και κατασκευάστηκαν, ενώ έκανε λόγο για το σχέδιο, βάσει του οποίου κινείται πλέον η Περιφέρεια, τονίζοντας πως υπάρχουν έργα, οι συμβάσεις των οποίων πρόκειται να υπογράφουν από τον νέο περιφερειάρχη σε δεύτερο χρόνο.

Αναγνώρισε ακόμα τη δουλειά των στελεχών και των εργαζομένων της Περιφέρειας, στο πλάι των οποίων βίωσε προκλήσεις, με μεγαλύτερη αυτή της πλημμύρας Daniel, με τους οποίους όπως δήλωσε έχει δημιουργήσει «δεσμούς ζωής».

«Εύχομαι ολόψυχα η ζωή των Θεσσαλών να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη από την προηγούμενη», δήλωσε καταληκτικά ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για αυτό, ενώ έκλεισε τη δήλωσή του με μια ρήση του Αποστόλου Παύλου: «διέτρεξα τον δρόμο μέχρι το τέλος, φύλαξα την πίστη μου».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ