17.3 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έπνιξε με την άμυνά της την Μπασκόνια η Αρμάνι Μιλάνο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακρίβεια: Νέα άνοδος των τιμών τσακίζει τα νοικοκυριά – Καλπάζει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα

Ανεξέλεγκτη καλπάζει η ακρίβεια, μολονότι η κυβέρνηση ισχυρίζεται το...

Πρόσκληση της ΕΛΜΕ Λάρισας προς εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν το 2022

Σε ανακοίνωση – πρόσκληση της ΕΛΜΕ Νομού Λάρισας προς...

Πυροσβεστική: Χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter

Σε εξέλιξη είναι επίθεση χάκερς, η οποία πραγματοποιείται σήμερα...

Το ματς:


Με τρομερή διάθεση και ενέργεια μπήκε στο παιχνίδι η Αρμάνι Μιλάνο, παίρνοντας από νωρίς τα ηνία του ματς και τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Παίζοντας άμυνα για σεμινάριο στο πρώτο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου, οι Ιταλοί μπόρεσαν και έχτισαν με το… καλησπέρα διψήφια διαφορά για το 14-3 στο 5′. Με τους Φλακαντόρι και Βόιγκντμαν να συνεχίζουν «καυτοί» κατάφεραν να αντιδράσουν σε ένα μικρό ξέσπασμα της Μπασκόνια, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +8 για το 20-12.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στη δεύτερη περίοδο, με το σύνολο του Έτορε Μεσίνα να μπαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να… χάνεται στον ορίζοντα. Με έξι μαζεμένους πόντους του Τονούτ, αλλά και τα διαδοχικά τρίποντα τον Φλακαντόρι και Μέλι λίγο αργότερα, η Αρμάνι Μιλάνο εκτόξευσε τη διαφορά στο +18 (34-18) στο 14′! Οι Βάσκοι αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό στην επίθεση και να ακολουθήσουν το γρήγορο τέμπο των Ιταλών, με τον Σεντεκέρσκις να ήταν ο μοναδικός που πάλευε από την ομάδα του Ιβάνοβιτς. Τελικώς, η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα, με την Αρμάνι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 46-31.

Ούτε στην τρίτη περίοδο άλλαξαν τα πράγματα και η εικόνα του αγώνα, καθώς, όπως και στα άλλα δύο δεκάλεπτα, έτσι και σε αυτό, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με εντυπωσιακό στιλ! Χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα πέντε λεπτά έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 11-2, ανεβάζοντας τη διαφορά για πρώτη φορά στο +24 και το 57-33! Κοστέλο και Μονέκε το μόνο που κατάφεραν για την Μπασκόνια ήταν να μειώσουν στο 60-48 του δεκαλέπτου, κρατώντας την ομάδα ζωντανή στην διεκδίκηση του ματς.

Παρά τις όποιες προσπάθειες των Ισπανών να ξαναμπούν στο παιχνίδι στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, η διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 10 πόντους (μονάχα στο φινάλε), με την Αρμάνι Μιλάνο να διαχειρίζεται εξαιρετικά τον αγώνα, παίρνοντας τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 76-67.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 46-31, 60-48, 76-67.

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ